WIN EEN MIDWEEK IN MÁLAGA

In Málaga is het altijd feest. In de hoofdstad van de Costa del Sol kun je heerlijk flaneren, tapas eten, musea bezoeken en genieten van het heerlijke weer. 

ESPANJE! geeft maar liefst 2 x 4 nachten weg in een sfeervol appartement in het hart van de stad, plus een flamencodiner voor twee in restaurant Vino Mío. Blader door het nummer van ESpanje! dat nu in de winkel ligt en geef je antwoorden op de vragen als ‘Wat krijg je als je hierbas ibicencas bestelt’ En wie weet, ben jij een van de gelukkige winnaars van deze fantastische prijs! Málaga is in de laatste jaren een van de hotpots van Spanje geworden. Na het Picasso Museum verrees hier het Museum Thyssen Málaga en daarna kwam er ook nog een filiaal van het Centre Pompidou. De binnenstad werd prachtig gerestaureerd en autovrij, er werden oude Romeinse schatten gevonden en fietspaden langs zee aangelegd. Zo werd Málaga het hippe kloppende hart van de Costa del Sol! Heb je’m nog niet in huis? Neem dan een abonnement of bestel een los nummer. Je kunt je antwoorden inzenden tot 20 juni 2017.

Maak kans op deze heerlijke vakantiethriller!

Ibiza van Kiki van Dijk stond vorig jaar ruim vier maanden in De Bestseller 60. Voor de liefhebbers is er nu de opvolger: Ibiza, de erfenis. De succesvolle fotograaf Dorien leidt een goed leven in Nederland. Maar als haar tienerzoon spoorloos verdwijnt op Ibiza, verandert haar leven volledig. Op het eiland wordt ze geconfronteerd met haar verleden. Ze woonde als kind op Ibiza tot ze op haar negende met haar hippiemoeder wegvluchtte van haar onbetrouwbare vader. Terug op Ibiza komt Dorien na 35 jaar oog in oog met hem te staan. Niet iedereen is blij met Doriens terugkeer, en haar vader blijkt meer geheimen te hebben dan ze dacht. Wat begon als een zoektocht naar haar verleden, verandert in een gevecht voor eigen leven… Zon, zee, romantiek en spanning: de perfecte mix voor een heerlijke vakantiethriller.

Ibiza, de erfenis – Kiki van Dijk, Xander Uitgevers, €15

In ESPANJE! lees je hoe je kans maakt op een van de vijf winexamplaren van deze roman.of een van de andere boeken die we bespreken.

 

Geheime familierecepten uit Galicië

 

In het met prachtige foto’s geïllustreerde Mijn keuken van Galicië geeft Isabel Meniño de keukengeheimen prijs van haar familie. ESPANJE! geeft vast een klein voorproefje in het nummer dat nu in de winkels ligt. Je leest ook hoe je kans kunt maken op een van de vijf gratis exemplaren van dit schitterende reis- en smulboek.

 

Mijn keuken van Galicië – Isabel Meniño, Uitgeverij Terra, €29,99