De Spaanse taal & Cultuur

Volg de Vuelta!

Na de Tour de France en Giro d’Italia staat nu La Vuelta op het programma. Drie weken lang kun je overal in Spanje op het peloton stuiten.

Lees meer

Winnaars Beeldwoordenboek Spaans bekend (+ winnaars andere boekenacties)

De winnaars van drie boekenacties uit het vorige nummer van ESPANJE! zijn bekend. Zij krijgen in de loop van de week Ibiza, de erfenis van Kiki van Dijk, De tribune van de armen van Mariët Meester of Andalusisch logboek van Stefan Brijs thuis gestuurd. Stuk voor stuk heerlijke boeken om deze zomer op het strand of bij het zwembad te lezen. Val je niet in de prijzen, dan kun je de boeken bestellen met de link onder de recensies. Vandaag besteld is morgen in huis!

Lees meer

Nadal mikt op dubbel

De Spaanse tennisheld Rafael Nadal is weer terug. En hoe! Nadat blessures de op Mallorca geboren tennisser lange tijd aan de kant hielden, is hij dit jaar in topvorm. Zo klom hij op de mondiale ranglijst op naar de tweede plek, achter de Brit Andy Murray.

Lees meer

Winactie: Beeldwoordenboek voor op vakantie

Zelfs als je een flink mondje Spaans spreekt, kunnen de namen van dagelijkse dingen als een stopcontact, vestje of dashboard weggezakt zijn. Maar met het nieuwe Beeldwoordenboek op Reis van Van Dale sta je nooit met je mond vol tanden. Ook leuk voor taalspelletjes onderweg! Wij mogen er 5 gratis weggeven!

Lees meer

Spaans leren in Haarlem

Charlotte Rugebregt vertrok in 1985 naar Barcelona om tijdens een intensieve cursus van drie maanden Spaans te leren spreken. Nu, ruim dertig jaar later heeft zij haar eigen talenschool in Haarlem: Buen Camino.

Lees meer