Kerst en Sinterklaas kado's Spaans

Een groot Spanje-liefhebber getrokken met de lootjes voor Sinterklaas? Of ben je zelf dol op Spanje, maar weet je eigenlijk niet wat je aan de beste man vragen moet? ESPANJE! helpt graag een handje. Tussen het onderstaande vind je allicht iets leuks, of je nu op zoek bent naar iets kleins voor in de schoen, of naar het Grote Cadeau voor Pakjesavond. Natuurlijk ook geschikt voor Kerst trouwens.

 

1. Bijbel der kookboeken

1080 recepten is al tientallen jaren hét kookboek van de authentieke Spaanse keuken. Bijna duizend pagina’s met de lekkerste gerechten: van paella tot tortilla, samengesteld door moeder en dochter Ortega, met illustraties van kunstenaar Javier Mariscal. Een must have voor liefhebbers van de cocina española.

Koop receptenboek 1080 recetas via Bol.com voor €89,95

2. ¡Olé!

flamencojurkVerkleedfeestje in het vooruitzicht? Of vast op zoek naar een outfit voor carnaval in februari? Koop er in dat laatste geval een stevige panty bij, want deze flamencojurk geeft niet al te veel warmte. Maar wie zich écht española wil wanen, kan met deze outfit niet missen!

Koop nu je flamencojurk via bol.com voor €16,99

3. Spaanse borrel

spaanse vlaggetjesNederland doet volgend jaar niet mee aan het WK voetbal in Rusland, maar gelukkig kunnen we nog juichen voor Spanje. Doe het in stijl en organiseer er een Spaanse borrel bij. Uiteraard inclusief vlaggen, bierviltjes en cupcakevormpjes met de Spaanse vlag.

Koop je Spaanse feestattributen nu via Bol.com

4. 4 x Spanje op de mat

ESPANJEMet een abonnement op ESPANJE! geef je niet één, maar vier cadeaus. Ons magazine verschijnt elke drie maanden en staat vol met reportages, tips en inspiratie voor een overheerlijke vakantie in Spanje. Je kunt een abonnement cadeau doen via deze link.

Een jaarabonnement op ESPANJE! kost €21,50 en je krijgt er een gratis tapasboekje bij.

 

 

5. Warme voetjes

spaanse sloffenGeen trek in koude voeten tijdens het heerlijk avondje? Snappen wij helemaal. Gelukkig bestaat er zoiets als Spaanse sloffen, die je gegarandeerd lekker warm houden!

Bestel je Spaanse sloffen nu voor 17.60 via Bol.com.

6. De nieuwste Dan Brown

Dan BrownOorsprong is het nieuwe boek van successchrijver Dan Brown en speelt zich af in Barcelona, Madrid, Sevilla én Bilbao. Wat wil je nog meer?

Koop Oorsprong voor €24,99 via Bol.com.

7. Wegenkaart

Voor 2018 een roadtrip door Spanje op de planning staan? Grote kans dat een TomTom je naar de plaats van bestemming leidt, maar niets draagt zo bij aan het vakantiegevoel als een ouderwetse wegenkaart. Inclusief zestien stadsplattegronden van de belangrijkste Spaanse en Portugese steden.

8. Woordjes stampen

woordenboekDeze woordenboeken zijn wat duurder dan een gemiddeld pocketwoordenboek, maar dan heb je ook wat: 267.000 actuele betekenissen, voorbeelden en vertalingen, plus 330 informatieve kaders. Wedden dat je Spaans er beter op wordt?

Ook de Van Dale middelgrote woordenboeken Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans zijn te koop via Bol.com

9. Op de fiets door de Pyreneeën (net echt)

dvd virtuele fietstochten Pyreneeën Droom je tijdens suffe trainingen op de hometrainer van avontuurlijke fietstochten door het Spaanse landschap. Deze virtuele fietstocht op dvd maakt het mogelijk. Schuif ‘m in de speler en waan je in de Pyreneeën. Inclusief natuurgeluiden, ondergaande zon, charmante dorpjes en weidse uitzichten.

De dvd is te koop via Bol.com voor 9,90.

 

sherryglas10. ¡Salud!

Een glaasje sherry (of Jerez, zoals de Spanjaarden zeggen), gaat er zo rond de feestdagen wel in. Wie het goed wil aanpakken, zorgt ook voor een paar mooie glazen in huis. Bijvoorbeeld deze van Schott Zwiesel, maar op Bol.com vind je nog veel meer soorten en maten.

Deze en nog veel meer soorten sherryglazen zijn verkrijgbaar via Bol.com