MadridDe beroemde zonsondergangen op Ibiza, rooftop sunsets in Barcelona, heerlijk als je in de zomer ergens aan de Middellandse Zee zit. Maar ook op een romantische citytrip in Madrid kun je genieten van magische zonsondergangen.

Parque de las siete tetas

In dit hoog liggende park bij de Avenida de la Albufera heb je een fantastisch uitzicht over de stad en kun je de zon prachtig tussen de zeven heuvels zien zakken.

Lago del Retiro

Blijf na he tbootje varen op het meer van El Retiro eens lekker plakken. Neem een kleedje mee, flesje wijn en geniet heerlijk van het schitterende kleurenpalet als de avond valt. Een plaatje!

Terraza del Círculo de Bellas Artes

Voor een spectaculaire stadse sunset ga je naar het dakterras van dit culturele centrum aan de calle Alcalá 42. Daar hult het oude centrum met al zijn schoons zich in een verbluffend licht in de mooiste kleuren.

Templo de Debod

Deze egyptische tempel in het Parque del Oeste vlak bij Plaza de España is een van de mooiste plekken in Madrid voor een zonsondergang. Zoek een plekje in het gras en geniet van de magie van deze plek aan het einde van de dag.

Meer over Madrid (de regio) lees je hier.

Lees alle berichten over:

Circulo de bellas artes
Madrid
sunset
templo de debod
zonsondergang