Nederlandse ambassadeur in Spanje Jan Versteeg

Nu de noodtoestand in Spanje is opgeheven is ook aan de dagelijkse update op Facebook door ambassadeur Jan Versteeg en zijn medewerkers een einde gekomen. Wij gaan hun informatieve en leuke berichten zeker missen en met ons ongetwijfeld velen.

Sinds 13 maart (de dag voordat de noodtoestand in werking trad) schreven de ambassadeur en plaatsvervangend ambassadeur Bartjan Wegter maar liefst 90 updates. Daarop kregen ze meer dan 25.000 reacties, en meer dan 50.000 opgestoken duimen en hartjes. De pagina van de ambassadeur en van de ambassade hadden voor corona begon samen ongeveer 1.500 volgers, dat zijn er nu 38.000. Op enkele dagen bereikten de updates maar liefst 150.000 mensen.

Door het vele, snelle en nauwkeurige werk van ambassademedewerkers Sean, Hannah en Mirte én door de hulp van oplettende lezers, was de Facebookpagina van de ambassade en van de ambassadeur een veilig baken in moeilijke tijden.

Ze hebben filmpjes gemaakt, er zijn online concerten geweest, we hebben samen virtueel Koningsdag gevierd en ga zo maar door. Wij willen Jan, Bartjan, Maarten, Bart, Hannah, Mirte, Sean, Judith, Inge, Juan Antonio, Eveline, Claire, Lisette, Laura, Lotte, Maxime, Merel, Barbara, Nicky, Rens, Suzanne, Mariska (2x), de consuls en alle andere medewerkers van de ambassade en de consulaten zeer hartelijk bedanken voor het geweldige werk dat ze hebben verzet. Jullie verdienen een applaus en een lintje!

Ook nu zullen ze je blijven informeren over al het nieuws en de regels, maar minder vaak. En mocht je de ambassadeur gaan missen… Kijk dan nog even snel in de ESPANJE! die tot volgende week in de winkel ligt. Met een interview met Jan Versteeg mismísimo!! Daarin vertelt hij onder andere over zijn studietijd en geeft hij zijn visie op de relatie tussen Spanje en Nederland. Je kunt het nummer ook bestellen via deze link of bij een abonnement.