We kunnen weer genieten van optredens in Spaanse sferen! Op vrijdag 4 december treedt flamencoartieste María Marín op in het Meervaart Theater in Amsterdam. En daar willen we natuurlijk dolgraag bij zijn! Met ESPANJE! maak ook jij zelfs in deze tijd van corona kans op gratis kaarten. De concerten vinden plaats om 19.30 en 21.30 uur. Het eerste concert is uitverkocht maar voor het tweede concert kun je nog kaartjes reserveren.

Lees ook: Het ABC van de Flamenco

María Marín blikt in haar nieuwste flamenco-album Junio vol emotie terug op haar jeugd en bundelt haar herinneringen in eigen teksten en composities. Met ragfijn gitaarspel en krachtige zang vertelt ze haar verhaal tijdens maar liefst twee concerten op vrijdag 4 december in de Meervaart, ondersteund door haar percussionist Ruven Ruppik en trompettist Bruno Calvo. “Drieëntwintig jaar geleden begon ik met gitaarspelen aan het conservatorium in Utrera, het dorp waar ik vandaan kom”, vertelt ze. “In ‘Junio’ reis ik terug naar de plekken van mijn jeugd en de geluiden waarmee ik ben opgegroeid. De constante zoektocht naar mijn identiteit en de behoefte om mezelf te uiten door middel van gitaarspelen en zingen hebben dit nieuwe werk voortgebracht.” In de video hieronder kun je vast een voorproefje zien

Kaarten winnen

Deze actie is reeds verlopen – Wij mogen 2 tickets weggeven voor dit concert op vrijdag 4 december 2020 om 19.30 uur. Laat ons weten voor vrijdag 27 november 17 uur weten waarom jij de tickets wilt winnen door je reactie in de comments bij onze post op Facebook te plaatsen. Wij zullen je een berichtje sturen indien de tickets voor jou zijn!

Kaarten kopen

Kaarten voor het optreden kun je kopen via de website van het Meervaart Theater. Uiteraard is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en worden de nodige coronamaatregelen genomen.