Ben je deze zomer in Castilië en León (geweest), maakte je een mooie foto en wil je beslist nog eens terug naar deze veelzijdige regio? Dan is dit je kans! Het Spaans verkeersbureau in Nederland en de regio Castilië en León hebben namelijk een fotowedstrijd uitgeschreven. De hoofdprijs is een week lang vakantie in Salamanca, Segovia en Valladolid.

De winnaar wordt met een persoon uitgenodigd om een week lang door Castilië en León te trekken. Inbegrepen zijn twee retourtickets Amsterdam-Madrid met Vueling, overnachtingen op basis van logies en ontbijt in de hotels Artheus in Salamanca, Zentral Parque in Valladolid, Cándido in Segovia én treinkaartjes voor de trajecten Madrid – Segovia, Segovia – Valladolid en Salamanca – Madrid.

De overige drie prijzen zijn verblijven op camping Don Quijote de Cabrerizos in Salamanca, camping El Astral in Tordesillas en camping Fuentes Blancas in Burgos.

Lees ook: In het spoor van Teresa – rondje Castilië en León

Hoe doe je mee?

Wie kans wil maken op de prijs, deelt zijn of haar mooiste foto van Castilië en León op de Facebookpagina van de regio. Meedoen kan tot 31 augustus 2019. Voor meer informatie en voorwaarden, zie deze link.

Voor iedereen die meedoet aan de fotowedstrijd, stelt het museum van de Menselijke Evolutie in Burgos bovendien twee gratis entreekaartjes beschikbaar.