Wil je ESPANJE! snel in huis hebben? Dat kan tot eind januari zonder verzendkosten. Niet alleen de laatste editie maar álle edities van 2016-2022 kun je deze weken bestellen zonder extra kosten. Nóg veel goedkoper is het als je een PLUS 3 abonnement neemt. Dan krijg je 12 edities voor slechts €44,50. Dat is een korting van €3,70 per nummer op de winkelprijs van €6,99. Je kunt dan kiezen voor 4 recente edities en krijgt ‘m de komende twee jaar dan ook nog thuisgestuurd. Bovendien kun je dan ook de digitale editie lezen en krijg je korting op filmpremières en andere evenementen. 

bestellen

De wintereditie van ESPANJE! verschijnt op 14 januari 2022, en al onze abonnees krijgen hem rond die datum in de bus. Vanwege de onzekerheid over de lockdown hebben we in overleg met Betapress, de leverancier van de boekhandels en tijdschriftenwinkels, echter besloten om ESPANJE! pas eind januari in de schappen te leggen. Tot die tijd kun je de nieuwste editie hier zonder extra kosten bestellen. En dus ook nog 24 edities uit de afgelopen zes jaar.  Voor Spanje en België moeten we gezien de hoogte van de verzendkosten helaas wel een portotoeslag berekenen.

 

 

 

In de nieuwste editie van ESPANJE! onder andere

 

Verrassend Formentera & Valle de Lecrín in Andalusië

Formentera ESPANJE Lecrin ESPANE

Het verborgen verleden van Granada  & heerlijke recepten met granaatappel

Granada ESPANJE

                                                                                             

Natuurgebieden van Catalonië & de Vlaamse roots van Karel V  

Montserrat ESPANJE KAREL V ESPANJE

 

En verder

Win een heerlijke vakantie aan de Costa Tropical – Wijn in het wilde westen Roadtrip door Arlanza  – Schrijver Manuel Vilas  ‘Spanje is de voorhoede van de wereld’ – Verrassend Burgos Bruisende stad vol verhalen – En natuurlijk De nieuwste cd’s, columns van Luna Zegers en Rop Zoutberg, nieuws uit Spanje, pas verschenen boeken, onze agenda en tips voor wonen in Spanje.

 

win Miba

 

 

bestellen

/