In de serie De koning van Hispanje neemt journalist en schrijver Edwin Winkels je mee door zijn Spanje en gaat hij op zoek naar de relatie tussen Nederland en Spanje, het land waar hij al bijna 30 jaar woont. Hij bezoekt verschillende regio’s en plaatsen en spreekt met Nederlanders onder de Spaanse zon en Spanjaarden die een bijzondere band met Nederland hebben. 

De serie is inmiddels alweer een paar jaar oud, maar blijft leuk voor Spanje-liefhebbers en nu we met z’n allen meer thuis zitten en ons geliefde Spanje niet kunnen bezoeken, is het natuurlijk extra leuk om van de beelden te genieten. In iedere aflevering bezoekt hij een ander deel van het land. Hieronder kun je de trailer bekijken:

Alle afleveringen in de serie kun je hier bekijken.

Edwin Winkels is journalist en schrijver, sinds 1988 gevestigd in Spanje. Van 1991 tot 2012 was hij verslaggever van de krant El Periódico de Catalunya, eerst op de sportredactie en sinds 2000 als algemeen verslaggever en onderzoeksjournalist. Winkels is correspondent vanuit Spanje voor het AD en de sportredacties van de NOS. Sinds 2012 legt Edwin zich toe op het schrijven van romans en is hij regelmatig te zien in actualiteitenprogramma’s op de Nederlandse televisie.

Lees alle berichten over:

Edwin Winkels
Spanje
televisieserie