Heb je de fijne reportage over Baskenland al gelezen in ons zomernummer, dat nu in de winkel ligt? Daarin neemt journalist Joline Delhaas – die zelf een deel van het jaar in Baskenland woont – je mee naar de provincies Vizcaya (Bizkaje), Álava en Guipúzcoa. Wie na het lezen zin heeft gekregen om zelf op Baskisch avontuur te gaan, krijgt met ESPANJE! korting op vlucht, huurauto en verblijf.

De 8-daagse lezersreis wordt georganiseerd in samenwerking met Ardanza en bestaat uit een tiptop verzorgde rondreis naar gastronomisch en gastvrij Baskenland. Ontdek het Guggenheim Museum, de Michelin sterrenrestaurants en de pintxosbarretjes, maar ook de indrukwekkende bergen en de woeste kust met het betoverende San Juan de Gaztelugatxe.

Lees meer: Het Guggenheim Museum in Bilbao (tickets en info)

Je gaat op pad met een lokale Baskische gids voor een onvergetelijke culinaire en culturele reis, en verblijft in fijne boetiekhotels in het centrum van de steden en op een monumentale Baskische boerenhoeve in het achterland.

Lezers van ESPANJE! krijgen €50 korting per persoon als ze boeken via Ardanza en bij de boeking code 2019/02ES gebruiken. Hierdoor bedraagt de reissom (vanaf) geen €1.045, maar €995 per persoon. De prijzen zijn gebaseerd op twee personen in een tweepersoonskamer en zijn afhankelijk van accomodatiekeuze en reisdata.

banner abonnement espanje