De prijs is reeds vergeven, meedoen is niet meer mogelijk – Het zal nog even duren voor je weer naar Spanje kunt maar intussen heb je wel meer tijd voor andere leuke dingen. Zoals de ESPANJE!-quiz oplossen. Als je de vragen hieronder goed beantwoordt, maak je kan op zes nachten in B&B Valencia Mindfulness Retreat in hartje centrum. Meedoen is eenvoudig. Je geeft voor 17 april het antwoord op de tien onderstaande vragen (die je kunt vinden in de ESPANJE! die nu in de winkel ligt en die je kunt bestellen via onze website) Je kunt je antwoorden mailen naar actie@espanje.nl.

1. Waarmee bemesten boeren aan de Galicische kust hun wijngaarden?
2. Wie werd in november door de Real Academia de la Gastronomía
uitgeroepen tot de beste kok van Spanje?
3. Wat betekent het apenstaartje in woorden als tod@s en amig@s?
4. Waarom drinken veel mensen in Aranda del Duero ondergronds?
5. Wat is La Bendición de San Antón?
6. Wie was Francisca Pizarro?
7. Waarom werd El Escorial gebouwd in de vorm van een barbecuerooster?
8. Wat wordt bedoeld met de Costa del Coke?
9. Wat is het belangrijkste ingrediënt van gató?
10. Wat vind je het leukste aan ESPANJE! en waarom?

Lees ook: De Stad der Kunsten en Wetenschappen in Valencia

Over Valencia Mindfulness Retreat

In het hart van Valencia, op nog geen twee minuten lopen van de kathedraal, kun je je volledig thuis voelen bij B&B Valencia Mindfulness Retreat. Op Tripadvisor is dit de nummer 1 B&B van Valencia! Tien jaar geleden openden Dany en Thijs hier de deuren van hun B&B, een van de eerste in Valencia. Ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Er is een heerlijke zitkamer met loungebank en een fijne ontbijttafel waar je overdag ook lekker kunt zitten. Je kunt uit de koelkast pakken wat je maar wilt: wijn, champagne, cola, sappen. In de spaarpot ernaast kun je vervolgens een bijdrage stoppen. Het is net alsof je thuis bent.

Verser dan vers

Het ontbijt is ronduit geweldig. Schalen vol vers gesneden fruit, versgebakken (bananen)brood en worstenbroodjes, heerlijke Spaanse hammen en kazen, gekookte eitjes, yoghurt, ontbijtgranen, champagne en, voor wie echt niet zonder kan, een stuk of zes soorten vlokken en hagelslag. Thijs geeft ‘s ochtends yoga- en mindfulnesslessen en als je wilt is er een massage mogelijk. De gastheren kennen de stad goed en kunnen je elke dag tips geven voor de leukste restaurants.

Perfecte rustplek

Valencia Mindfulness Retreat is de perfecte plek om even uit te rusten na een ochtend slenteren door Valencia. Even lekker op je bed of op de bank met een van de vele boeken die de wanden vullen. En daarna kun je er weer op uit. Overal in de buurt kun je fietsen huren en op vijf minuten lopen van de B&B kun je gratis je auto parkeren, dus je bent ook zo de stad uit. Als je hier eenmaal bent geweest, wil je steeds weer terug!

Actievoorwaarden

Stuur je antwoorden naar actie@espanje.nl. Het verblijf omvat 6 nachten met ontbijt en is op basis van beschikbaarheid in 2020. De prijs is niet in te wisselen voor contanten en is exclusief vlucht. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld en kijken vervolgens samen met Thijs en Dany naar beschikbare data. De winnaars worden ook bekendgemaakt via onze website en Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Lees ook: 10 x zien en doen in Valencia