Duiken vakantiebeurs UtrechtNog even en dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Vakantiebeurs! Dit jaar wordt het evenement in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden van 16 tot en met 19 januari. Natuurlijk is er ook dit jaar weer veel aandacht voor Spanje en zijn wij ook weer van de partij.  Speciaal voor onze lezers hebben wij een kortingsactie. Als je je kaartje via deze link bestelt, krijg je maar liefst €6 korting. In plaats van €15 betaal je maar €9.

Wat valt er allemaal te beleven op de Vakantiebeurs?

Als je even uit het koude Nederland wil ontsnappen, kom ons dan opzoeken op de Vakantiebeurs. Naast onze eigen Espanje!-stand zijn ook het Spaans Verkeersbureau en het Catalaans Verkeersbureau van de partij. Bovendien is er een groot aantal Spaanse regio’s aanwezig op de beurs.

Nog geen idee welke Spaanse bestemming het dit jaar wordt? Neem deel aan de diverse workshops en presentaties over de verschillende bestemmingen in Spanje, verzorgd door de echte Spanjekenners. Of verdiep je in de aangeboden routes door het land. En voor een lekker Spaans drankje en een hapje zit je op de beurs ook goed!

Dit jaar bestaat de Vakantiebeurs 50 jaar en dat wordt natuurlijk ook gevierd! Er zijn verschillende grote Nederlandse artiesten die in de festivaltent een feestje komen bouwen. Ben jij er ook bij?

Bij onze stand staan staat de redactie met plezier klaar om onze Spanje-kennis met je te delen. Neem een kijkje in onze oude en nieuwe magazines om inspiratie op te doen.

Voordeel: als je je kaartje via deze link bestelt, krijg je maar liefst €6 korting. In plaats van €15 betaal je maar €9.

Waar zijn wij te vinden?

ESPANJE! is te vinden in Hal 7 in stand C040. In de buurt staan ook het Spaans Verkeersbureau en het Catalaans Verkeersbureau. In de hal is onder meer informatie te verkrijgen over de regio’s Andalusië, Catalonië, Valencia, Murcia, Cantabrië en Extremadura. 

Lees ook: 10 x waarom jij ook naar de Vakantiebeurs wilt