banner mi vida loes luca

Vanaf 21 november draait de zonnige feelgoodfilm Mi Vida in de bioscopen. In de film schitteren Loes Luca en Spaans topactrice Elvira Mínguez, maar is er minstens een even belangrijke rol weggelegd voor de prachtige Spaanse kustplaats Cádiz. Op zondag 17 november is de feestelijke rode loper-première van de film in bioscoop LantarenVenster in Rotterdam in aanwezigheid van de makers en (internationale) cast en lezers van ESPANJE! kunnen hierbij zijn!

Het wordt een feestelijke avond vol film, muziek, glamour en natuurlijk een hapje en een drankje, alles uiteraard met een Spaans tintje.

Lezers van ESPANJE! zien niet alleen de film al voordat deze officieel in de bioscopen gaat draaien onder het genot van een hapje en een drankje, maar maken ook kans op het winnen van mooie prijzen. Ook ontvang je op de avond een goedgevulde goodiebag.

€10 korting voor abonnees

Wil je erbij zijn? Abonnees van ESPANJE! krijgen €10 korting voor deze nu al bijzondere avond. In de nieuwsbrief die zij in de week van 1 oktober ontvangen staat een kortingscode waarmee ze maximaal 6 tickets kunnen bestellen. Als je vóór 1 november een abonnement neemt, krijg je de kortingscode in je welkomstmail. Heb je geen abonnement, dan ben je uiteraard ook welkom. Je betaalt dan €35 voor je entreekaartjes in plaats van €25. De tickets zijn te koop via deze link.

De ontvangst begint op die avond om 19:15 uur, de film start om 20:00 uur. Na afloop ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje om te proosten op Mi Vida en een feestelijk vervolg van de avond.

mi vida loes luca

Echt een aanrader!

Wij zagen de film al en zijn superenthousiast: Mooie beelden van Cádiz en omgeving, prachtig spel van Elvira Mínguez en Loes Luca en een heerlijk verhaal!  Mi Vidagaat over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken. Kapster Lou (een glansrol voor Loes Luca) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea (vertolkt door Elvira Mínguez) haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

De hoofdrol van Lou werd speciaal voor Loes Luca geschreven door scenariste Roos Ouwehand (Doris, Oogappels). De regie is in handen van gevierd regisseur Norbert ter Hall, bekend van o.a. A’dam – E.v.a.en ’t Schaep met de 5 pooten. Overige (hoofd)rollen in de film zijn weggelegd voor Elvira Mínguez (bekend uit o.a. Todos lo Saben), Anniek Pheifer en o.a. Spaanse acteurs Fermí Reixach en Carmina Barrios.

De titelsong van Mi Vida, een passievolle Spaanstalige versie van het bekende nummer This is my life, werd speciaal  door legendarische Spaanse zangeres María Jiménez opgenomen. Een niet te missen film voor wie net als filmpersonages en -makers een liefde voor Spanje koesteren!