cover espanje zomer 2019Het heerlijke zomernummer van ESPANJE! ligt vanaf vrijdag weer op je mat en in de winkel. Boordevol inspirerende reisverhalen maar ook geweldige winacties én evenementen die je niet mag missen.

Zo mogen we een fantastische reis weggeven naar Casa la Suerte in het binnenland van Murcia. Daar kochten Lilian en Juacques in 2010 hun eigen berg in het prachtige natuurgebied El Cimbre. In de omgeving kun je prachtig wandelen en de historische steden Lorca en Caravaca de la Cruz verkennen. Na een week kom je weer helemaal herboren thuis!  Kijk in het magazine om te zien hoe je kans kunt maken op deze prachtige prijs.

Ook kun je natuurlijk weer geweldige nieuwe boeken winnen, zoals La Vuelta van Edwin Winkels, de  superspannend thriller De stilte van de witte stad van bestsellerauteur Eva García of het kookboek De Catalaanse keuken. En je maakt kans op kaartjes voor het concert van meestergitarist Pablo Sáinz Villegas op 8 juli in het Concertgebouw. Hoe? Dat lees je in ESPANJE!

Tips voor deze zomer
Het wil In Nederland niet echt vlotten met de zomer, dus tijd om plannen te maken om naar Spanje af te reizen. Als je die niet al had natuurlijk. Met de honderden tips uit dit nummer van ESPANJE! wordt het gegarandeerd een topvakantie. In de zomer zit je altijd goed aan de Costa Brava. Niet aan de toeristenstranden natuurlijk, maar aan de rustige verborgen baaien, in de bijzondere eeuwenoude dorpjes en in het binnenland. Catalonië-specialist Annebeth Vis vertelt waar je moet zijn. En verder zijn Baskenland en Galicië ideale zomerbestemmingen. Na een culinaire, culturele trip door Baskenland kun je zo doorrijden naar Galicië om een prachtige wijnroute te rijden langs bijzondere bodega’s waar ze heerlijke albariño-wijn maken. En zit je aan de Costa Blanca of de Costa Cálida? Ga dan eens het binnenland van de provincie Murcia in. Meer zin in een stedentrip? Wij geven tips voor Valencia met kids,culinair Almería en een dage Ávila vanuit Madrid.

banner abonnement espanje