La Casa de Papel Seizoen 3

Geen serie zo spannend als de Spaanse Netflix-hit La Casa de Papel. Wij hebben seizoen 1 en 2 letterlijk verslonden en kijken uit naar het derde seizoen, waarvoor de opnames momenteel in volle gang zijn.  

Let op: Mocht je seizoen 1 en 2 nog niet gezien hebben, en wel van plan zijn om te gaan kijken, lees dan niet verder. Dit artikel bevat spoilers.

Eind 2018 werd met de nieuwe opnames van de hitserie begonnen. Deze keer speelt La Casa de Papel zich niet (volledig) af in Spanje, maar in (ook) in het Italiaanse Florence, zo werd deze week bekend nadat opnamebeelden in de media verschenen.

Lees meer: De leukste Spaanstalige films en series op Netflix

De Professor wordt opnieuw vertolkt door Álvaro Monte.  Úrsula Corberó (Tokio), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi) en Esther Acebo (Stockholm) zijn er deze keer ook weer bij. Beelden tonen aan dat ook Berlín het komende seizoen te zien is, ondanks dat hij het tweede seizoen niet overleefde…   La Casa de Papel is de de meest populaire niet-Engelstalige Netflixserie ooit. Dit jaar komt de online streaming dienst met het nieuwe seizoen, hoewel de precieze datum niet bekend is. Wij kunnen niet wachten!

Bekijk hier de trailer van La Casa de Papel: