Laura Brijde Nog op zoek naar een leuke podcast over Spanje en het heerlijke leven onder de Spaanse zon? Dan hebben wij een superleuke tip voor je! In het tweede seizoen van Lekker Lau genaamd ‘Muy Lau’ neemt de Nederlandse Spanje-liefhebber en influencer Laura Brijde, beter bekend als ‘Lau’, je aan de hand van 13 afleveringen mee naar Spanje. Laura interviewt voor de podcast verschillende Nederlanders die in Spanje wonen en werken en als host deelt ze eveneens haar eigen ervaringen en gedachten.

Inhoud

In de eerste aflevering deelt Laura Brijde haar eigen verhaal over hoe ze op haar negentiende in Spanje is beland en hoe haar passie voor dit Zuid-Europese land is ontstaan. Ze vertelt ook over haar Spaanse vriend Tony en de cultuurverschillen tussen Nederland en Spanje.

Lees ook:  Wanneer is de Zomeruitverkoop in Spanje?

In volgende afleveringen komen verschillende interessante onderwerpen aan bod: vloeiend Spaans spreken, een huis kopen in Spanje, kinderen opvoeden in Spanje, ondernemen in Spanje, lange afstandsrelaties, cultuurverschillen en nog veel meer. Steeds nodigt Lau een gast uit die dan verhalen en tips met je deelt, erg leuk dus voor degenen die meer willen weten over hoe het nou echt is om in Spanje te wonen of misschien zelf wel emigratieplannen hebben. Daar zeggen wij zeker geen nee tegen!

De podcast ‘Muy Lau’ kun je via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud beluisteren.

Het gezicht achter Muy Lau

Laura Brijde

Laura Brijde (1995) is fulltime online creator. Ooit begon ze als RunningLau, maar inmiddels maakt ze meer lifestyle gerelateerde content. Laura verhuisde voor de liefde naar Spanje. Op o.a. Instagram, YouTube en haar blog deelt ze al jaren vol passie haar ‘millennial’ gedachten en Spaanse avonturen – en met succes: inmiddels zijn Lau en haar brede glimlach een begrip in de online wereld.

Lees ook:  Met een deelcamper naar Spanje

Laura Brijde heeft inmiddels twee boeken uitgebracht. In Life Goals neemt Laura je mee, zoals alleen zij dat kan, mee in haar belevenissen en avonturen, vol openhartige verhalen, ongemakkelijke acties en leerzame tips. Bestel het boek via deze link.

In het boek De keuken van Mamá Mari deelt ze 25 traditionele recepten van haar Spaanse schoonmoeder Mari, waarvan velen al honderd(en) jaren in de familie zijn. Aan de hand van simpele, smaakvolle gerechten waan je je heel even in het pittoreske Spaanse dorpje genaamd Bujalance. Bestel het boek via deze link.

Lees ook: TV-tip: Dwars door de Middellandse Zee