Dat de weersvoorspellingen voor deze week niet al te zomers zijn, vinden wij stiekem helemaal niet zo erg. Met onze vrienden van Netflix is binnen blijven namelijk een feestje. Het aanbod Spaanstalige films en series is enorm en van één van onze favorieten is zojuist het vierde seizoen verschenen.

Las Chicas del Cable was de eerste volledig Spaanse productie voor Netflix en gaat over vier vrouwelijke telefonistes. Het eerste seizoen speelde zich af in het Madrid van de jaren ’20, maar in seizoen vier is het 1931. De vier hoofdrolspelers (Lidia, Carlota, Marga en Ángelas) zijn wat ouder en wijzer geworden, en Carlota is van plan deel te nemen aan de burgemeestersverkiezingen van Madrid. De vraag is zeer of dat gaat lukken, want er komen – uiteraard – allerlei tegenslagen op haar pad..

Goed nieuws voor bingewatchers: Netflix zette de acht nieuwe aflevering allemaal tegelijk online. Hier vast een voorproefje:

En voor fans van de Spaanse hitserie Elite hebben we ook goed nieuws: vanaf 6 september staat het tweede seizoen op Netflix!