netflix-la-casa-de-papel-popcorn

Krijg jij ook maar niet genoeg van de Spaanse hit-serie La Casa de Papel? Dan ben je niet de enige. Met ruim 44 miljoen kijkers in de eerste vier weken na de lancering van het derde seizoen is La Casa de Papel de op één na populairste serie op Netflix! En speciaal voor de echte fans, komt Netflix nu misschien met een spin-off . Dat liet producent Jesús Colmenar vorige week weten.

Veel meer informatie over de mogelijke spin-off hebben we nog niet. Daar ging Colmenar, die het nieuwtje deelde tijdens een fanbijeenkomst, niet op in. Maar veel fans denken dat het personage ‘Berlin’ ,gespeeld door Spaanse acteur Pedro Alonso, een spin-off krijgt. De acteur zelf heeft hier niks over losgelaten en gaf aan dat elk personage in de serie voldoende uitgediept is voor eigen spin-off.

Lees meer: De leukste Spaanstalige films en series op Netflix

Seizoen vier

Hoewel de spin-off nog een onduidelijk en vaag gerucht is, kunnen we wel zeker zijn van een vierde seizoen van La Casa de Papel. De officiële lanceerdatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar in de wandelgangen wordt 18 januari genoemd, hoewel de officiële producenten dit nog moetenbevestigen. De producer van de serie wil wel dat fans zich voorbereiden, omdat dit seizoen volgens eigen zeggen ‘moeilijk zal worden voor de kijker’.

Naar verwachting zal bijna de gehele cast terugkeren voor seizoen 4. Alleen voor het personage Nairobi, gespeeld door Ágata Jiménez, is dit onduidelijk. De laatste zin uit de laatste aflevering van het vorige seizoen zegt genoeg over het volgende seizoen wat gaat komen: ”En toen was het oorlog.”

Trailer

Bekijk hieronder de officiële trailer voor seizoen 4.

Bekijk hier de hele serie op Netflix