Cadeau-aboOp zoek naar een leuk cadeautje? Een tijdschrift over Spanje vindt echt iedereen leuk. Ga maar na, alleen al in 2019 gingen meer dan 2,5 miljoen Nederlanders naar Spanje op vakantie. En 30.000 leerlingen op middelbare scholen leren Spaans. Dan is tijdschrift ESPANJE! altijd een schot in de roos. Je kunt het hier meteen regelen. In elke editie vind je heerlijke reisverhalen met insidertips om het echte Spanje te leren kennen. Daarnaast krijg je tips voor een Spaanse lifestyle – van exposities, films, cd’s en boeken tot trends en recepten. Maar ook info over het kopen of huren van een huis in Spanje. En met de Spaanse samenvattingen en tips van onze taalexperts kun je een woordje Spaans leren of je Spaans opfrissen.

ESPANJE! extra voordeel voor abonnees

Als abonnee heb je tijdschrift ESPANJE! altijd als eerste in huis én het wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast kun je als abonnee ESPANJE! online lezen op je tablet of telefoon. ESPANJE! heeft ook geregeld mooie aanbiedingen speciaal voor abonnees, zoals gratis boeken, filmvoorstellingen, exposities en wijnproeverijen met korting.

Kies jouw ESPANJE! abonnement met korting

ESPANJE! heeft verschillende abonnementen, mét of zonder cadeaus. Bij een ESPANJE! plus-abonnement bijvoorbeeld ontvang je het boek Tapas & Pinchos óf het tapasboek plus een prachtige olijfhouten tapasplank van Bowls & Dishes óf kun je kiezen voor recente nummers naar keuze. Hoe meer nummers je kiest, hoe hoger de korting is. Cadeau-abonnementen zijn er al voor slechts €22,95. Dat is 15 % korting op de winkelprijs. Je regelt het meteen door te kiezen voor de optie cadeau geven via deze link. Cadeau-abonnementen stoppen altijd automatisch.