Afgelopen weekend werd de 100.000e bezoeker van Todos los Saben  feestelijk ontvangen in het Springhaver Theater in Utrecht.

Todos lo saben is de laatste film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Seperation, The salesman). Oscarwinnaars Penélope Cruz en Javier Bardem vertolken de hoofdrollen in de Spaanse thriller. De film ging eerder dit jaar op het filmfestival in Cannes in wereldpremière, waar het de openingsfilm was van het festival en meedong naar de Gouden Palm.

publiekspremière

Op 3 oktober organiseerde Cinéart in samenwerking met Espanje! Magazine een feestelijke publiekspremière. Met een uitverkochte zaal 1 in Pathé Tuschinski was het Spaanse filmfeest een bijzondere aftrap van de succesvolle release van Todos los Saben. In twee maanden tijd is de mijlpaal van 100.000 bezoekers bereikt.

Todos lo saben is een psychologische thriller over Laura (Cruz) die met haar familie vanuit Buenos Aires naar haar geboortedorp in Spanje afreist om de bruiloft van haar zus bij te wonen. De familiereünie wordt abrupt onderbroken door een gebeurtenis die het leven van alle personages op zijn kop zet.

Lees ook:  Pedro Almodóvar in Nieuwsuur