Gitarist José Fernández Torres, beter bekend als Tomatito, is een absolute legende in de wereld van de flamencomuziek en geldt als het boegbeeld van de flamenco nuevo: de stijl die geworteld is in de Andalusische muziektraditie, maar die moeiteloos uitstapjes maakt naar de jazz, latin en pop. Op 2 mei staat Tomatito in Theaters Tilburg en we mogen 2 x 2 kaartjes weggeven aan lezers van ESPANJE!

Tomatito was jarenlang de vaste begeleider van de grootse flamencozanger Camarón de la Isla, en werkte samen met artiesten als Frank Sinatra en Elton John. In de voorstelling Soy Flamenco hoor je Grammy-winnaar Tomatito op zijn best. Andere stijlen zijn als goede vrienden, maar zijn van flamenco overlopende hart voert altijd de boventoon.

Lees ook: het ABC van de flamenco

Donderdag 2 mei 2019 treedt Tomatito op in Theaters Tilburg. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €31,00. Aan de lezers van ESPANJE! mogen we 2 x 2 kaartjes weggeven. Wil jij kans maken? Like het bericht dat we vrijdag 5 april delen op onze Facebookpagina en tag degene met wie jij naar de voorstelling van Tomatito zou willen gaan. Zorg dat jullie allebei onze pagina volgen, dan kunnen we makkelijk contact opnemen als je hebt gewonnen. Succes!

Lees ook: 10 Spaanse zomerhits uit de oude doos