magazine overzicht espanjeDe Facebookpagina ESPANJE! groeit hard en dat moet natuurlijk gevierd worden. Ter gelegenheid van de 7000ste like (bijna, bijna!) geven we 7 jaarabonnementen op ons magazine cadeau. Op Facebook delen we dagelijks Spanje-inspiratie, Spaanse recepten en leuke nieuwtjes uit ons favoriete land.

Om kans te maken op een abonnement, zorg je natuurlijk om te beginnen dat je ESPANJE een like geeft op Facebook. Woensdag 25 juli plaatsen we een bericht op de pagina met de vraag ons te laten weten waarom jij het abonnement verdient. Als je al abonnee bent of als je je moeder/zus/vriendin/buurvrouw óók vier keer ESPANJE! gunt, tag diegene dan onder het bericht. De persoon die je hebt getagd moet de pagina ook leuk vinden, zodat we makkelijk contact kunnen opnemen als hij of zij heeft gewonnen. Deelnemers mogen wonen in Nederland, België of Spanje.

Woensdag 1 augustus maken we de winnaar bekend via Facebook. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De abonnementen gaan in vanaf de volgende editie van ESPANJE!, die begin oktober verschijnt.