magazine overzicht espanje¡Olé! Onze Facebookpagina heeft 8000 volgers! Om onze trouwe en nieuwe vrienden te bedanken, en vriendschap in het algemeen te vieren, geven we 2×2 jaarabonnementen weg op ESPANJE!: één voor jou en één voor een vriend(in). ¡Vivan los amigos!

Hoe maak je kans?

Houd de Facebookpagina goed in de gaten, want op maandag 11 maart delen we daar dit artikel. Natuurlijk vinden we het leuk als we een like krijgen, maar om kans te maken vragen we om een vriend(in) te taggen. Als die persoon onze pagina óók volgt, zijn jullie allebei in de race om een jaarabonnement te winnen. De winnaars worden persoonlijk benaderd via Facebook in het weekend van 16-17 maart. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Abonnement op ESPANJE!

ESPANJE! verschijnt vier keer per jaar. Een jaarabonnement kost €21,50 en als welkomstgeschenk krijg je er een tapasboek gratis bij. Bij een tweejarig abonnement  (€43) krijg je niet alleen het tapasboek, maar ook een mooie olijfhouten tapasplank. Leuk om jezelf of een andere Spanje-liefhebber cadeau te doen! Een abonnement afsluiten kan makkelijk, snel en veilig via deze link.

Lees ook: 10 redenen om ESPANJE! te lezen