{"id":5640,"date":"2018-02-06T09:18:00","date_gmt":"2018-02-06T08:18:00","guid":{"rendered":"http:\/\/www.espanje.nl\/?p=5640"},"modified":"2018-02-06T16:08:57","modified_gmt":"2018-02-06T15:08:57","slug":"recept-sopa-al-cuatro-de-hora","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.espanje.nl\/recept-sopa-al-cuatro-de-hora\/","title":{"rendered":"Spaans recept: Sopa al cuarto de hora"},"content":{"rendered":"
[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”http:\/\/www.espanje.nl\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/sopa-al-cuarto-de-hora.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” animation_direction=”left” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” _builder_version=”3.0.94″ show_bottom_space=”on” \/][\/et_pb_column][\/et_pb_row][et_pb_row background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” module_alignment=”left” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.94″]<\/p>\n
Deze Spaanse soep heeft zijn naam te danken aan het kwartier dat de rijst moet koken. De soep wordt veel gegeten in Madrid, maar ook in de rest van Spanje kun je ‘m tegenkomen. In de soep zitten 3 verschillende vis- en zeedieren, maar ook Spaanse ham! De\u00a0sopa<\/em> kun je ook met verschillende\u00a0ingredi\u00ebnten naar keuze bereiden; met of zonder ham, een ander soort vis of met extra groente erdoorheen.\u00a0<\/strong><\/p>\n Doe als eerst de mosselen in een ovenschaal met wat water, warm deze op zodat de mosselen open gaan. Pel nu de garnalen en snij de witte vis in blokjes.<\/p>\n Snipper de ui klein. Pel de tomaten en snij deze ook in blokjes. De ham snijdt je ook in blokjes.<\/p>\n Doe nu 1 liter water samen met de bouillon in een pan en laat dit warm worden.<\/p>\n Verwarm nu wat olie in een andere pan en fruit de uitjes aan, voeg dan de ham en wat peper toe. Laat dit een paar minuutjes staan. Voeg na en tijdje de tomaten en alle vis toe en roer 3 minuten goed door.<\/p>\n Voeg de helft van de bouillon toe aan de vis, tomaat, ui en ham. En kook in de andere helft de rijst tot deze klaar is.<\/p>\n Als de rijst klaar is voeg je dit toe bij de vis, tomaat, ui en ham. Voeg ook je gekookte ei toe. Meng dit allemaal nog een keer goed door elkaar. Nu is de soep klaar om te serveren.<\/p>\n [\/et_pb_text][\/et_pb_column][\/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst – Meer lezen?” _builder_version=”3.0.94″ saved_tabs=”all” background_layout=”light”]<\/p>\n [\/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Lees meer: Recepten” _builder_version=”3.0.92″ global_module=”4604″ background_layout=”light”]<\/p>\n Al onze recepten uit de Spaanse keuken<\/a><\/strong><\/p>\n Hier<\/a> vind je alle recepten uit de Spaanse keuken, alles op \u00e9\u00e9n overzichtelijke pagina. Van traditionele gerechten tot aan tapas met een moderne twist. Espanje! publiceert wekelijks nieuwe recepten met Spaanse inslag. Onze recepten zijn makkelijk zelf te bereiden. \u00a1Suerte!<\/p>\n <\/p>\n [\/et_pb_text][\/et_pb_column][\/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Algemene Tekst: Kookboeken Spaanse Recepten” _builder_version=”3.0.92″ saved_tabs=”all” global_module=”4682″ background_layout=”light”]<\/p>\n Gek op de Spaanse keuken en koken? Met onderstaande kookboeken maak je fantastische Spaanse gerechten. Met recepten voor tapas, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en volop inspiratie!<\/p>\n [\/et_pb_text][\/et_pb_column][\/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Affiliate Bol: De smaken van Spanje kookboek” _builder_version=”3.0.94″ saved_tabs=”all” global_module=”4748″]<\/p>\n <\/p>\n De smaken van Spanje<\/strong> van Claudia Roden is een prachtig naslagwerk voor iedere (thuis)kok die van de Spaanse keuken houdt. Met achtergrondinformatie, typische gerechten, regionale verschillen en nog veel meer. Dit standaardwerk is niet goedkoop, maar meer dan vijfhonderd pagina’s dik en prachtig vormgegeven. Ook een fantastisch kado. <\/a><\/p>\n [\/et_pb_text][\/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Affiliate Bol \u00a1SaborSabor! Kookboek” _builder_version=”3.0.83″ saved_tabs=”all” global_module=”4687″]<\/p>\n <\/p>\n \u00a1SaborSabor!<\/strong> van Sandra Alvarez is een kookboek waarin de nieuwe Spaanse keuken centraal staat. Als er \u00e9\u00e9n land is waar de keuken moderniseert, is het Spanje wel. In dit kookboek vind je moderne varianten van traditionele recepten. De prachtige foto’s nodigen direct uit om de keuken in te gaan. Een heerlijk kookboek!Ingredi\u00ebnten:<\/h2>\n
\n
Bereiding:<\/h2>\n
Meer lezen?<\/h2>\n
De leukste kookboeken met Spaanse recepten<\/h2>\n
De smaken van Spanje<\/h2>\n
\n\u20ac134,90<\/strong><\/p>\n\u00a1SaborSabor!<\/h2>\n
\n\u20ac25<\/strong><\/p>\n