vakantiebeurs

Wij kijken vast uit naar het nieuwe jaar, want tussen 16 en 19 januari is het weer tijd voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. ESPANJE! is er in 2020 voor de achtste keer bij en we hopen weer veel van onze lezers te mogen verwelkomen. Tien redenen waarom je het niet mag missen!

  1. Ons gevoel zegt dat het tussen 16 en 19 januari buiten koud en guur zal zijn, maar binnenin de Jaarbeurs krijg je daar weinig van mee! Laat je inspireren voor vakanties naar warme oorden en je zult zien dat de winter opeens héél ver weg is.
  2. Het Spaans Verkeersbureau heeft een grote stand op de Vakantiebeurs. Of je nu nog in een oriënterende fase zit voor je Spanje-reis of al precies weet welke regio je wilt bezoeken, hier ben je aan het juiste adres om alles uit je vakantie naar Spanje te halen. Onder meer regio’s als Andalusië, Catalonië, Valencia, Extremadura en Galicië zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Over al deze regio’s lees je ook in de nieuwe ESPANJE! die op 10 januari in de winkel ligt.
  3. Er staan natuurlijk nog véél meer stands waar je volop Spanje-Inspiratie op kunt doen. Klik hier voor een overzicht.
  4. Wie tijdens de beurs overtuigd is geraakt van waar de volgende vakantie naartoe gaat, kan eventueel  ter plekke boeken. Wel zo makkelijk!
  5. Ben je niet het type om met een georganiseerde reis mee te gaan? Op de Vakantiebeurs staan ook talloze informatiestands waar je vrijblijvend informatie en wegenkaarten kunt verkrijgen, zodat je je reis volledig op jouw wensen kunt afstemmen.
  6. Kampeerders doen er ook goed aan even een kijkje te komen nemen, want veel Spaanse campings hebben een eigen stand op de beurs. Bij de stand van het Spaans Verkeersbureau en het Catalaans Verkeersbureau zijn ook delen ingericht speciaal voor kampeerliefhebbers.
  7. Kom langs bij de stand van ESPANJE! We zien je graag in stand C040 in Hal 7 waar ook het Spaans Verkeersbureau en Catalaans Verkeersbureau staan. Er ligt een leuk cadeautje voor je klaar.
  8. Bij de ESPANJE-stand maak je kennis met (een deel van) onze redactie, kun je ter inspiratie door oude nummers bladeren en staan we klaar om onze persoonlijke Spanje-ervaringen met je te delen.
  9. De Jaarbeurs grenst aan het Centraal Station Utrecht en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  10. Een toegangskaartje voor de Vakantiebeurs is helemaal niet duur. Bovendien krijg je dus een flinke korting als je boekt via de speciale ESPANJE!-link.

Graag tot ziens op de Vakantiebeurs in Utrecht!

Lees ook: 7 x de Canarische Eilanden

Lees ook: 10 plekken in Spanje om te ontsnappen aan de kou