Losse nummers bestellen

Hieronder kun je losse edities van ESPANJE! bestellen vanaf jaargang 2016. TIP: Als je een abonnement van twee jaar neemt, kun je kiezen voor een plus-abonnement met vier recente edities als cadeau. Dat kost €44,50, dat is slechts €3,70 per nummer. Je krijgt dan vier edities thuisgestuurd en ontvangt de komende twee jaar ook nog acht nieuwe edities van ESPANJE! op de mat.

TIP: Wil je de editie met 20 pagina’s over Debbie de Jong van B&B Vol Liefde (een interview, tips voor trips in de omgeving van haar B&B en recepten van haar kok Begoña) kies dan hieronder voor editie 1 2023.

Tijdschrift ESPANJE! is dé glossy voor Spanjeliefhebbers in Nederland, België en Spanje. Met in elke editie heerlijke reisverhalen met insidertips buiten de gebaande paden, om je het echte Spanje te laten kennen. Daarnaast vind je er alles voor een Spaanse lifestyle – van exposities, films, cd’s en boeken tot trends, info over het kopen of huren van een huis in Spanje en heerlijke recepten. Met de Spaanse samenvattingen en tips van onze taalexperts kun je bovendien een woordje Spaans leren of je Spaans opfrissen. 

ESPANJE! extra voordeel voor abonnees

Als abonnee heb je tijdschrift ESPANJE! altijd als eerste in huis én het wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast kun je als abonnee ESPANJE! online lezen op je tablet of telefoon. ESPANJE! heeft ook geregeld mooie aanbiedingen speciaal voor abonnees, zoals gratis boeken, filmvoorstellingen, exposities en wijnproeverijen met korting. Alle reden dus om nú een ESPANJE! abonnement af te sluiten. Bestel nu tijdschrift ESPANJE! en profiteer van aantrekkelijke kortingen of kies voor een cadeau en krijg nog meer korting. Je kunt natuurlijk ook een ESPANJE! abonnement cadeau doen.

Kies jouw ESPANJE! abonnement met korting

ESPANJE! heeft verschillende abonnementen, mét of zonder cadeaus. Bij een ESPANJE! plus-abonnement bijvoorbeeld ontvang je het boek Tapas & Pinchos óf het tapasboek plus een prachtige olijfhouten tapasplank van Bowls & Dishes óf kun je kiezen voor recente nummers naar keuze. Hoe meer nummers je kiest, hoe hoger de korting is. Na afloop van je abonnementsperiode wordt je abonnement per jaar (4 nummers) verlengd voor €22,95. Voor Spanje en België geldt €10 verzendtoeslag per jaar. Verlenging van het digital only abonnement kost €18. Je zit nergens aan vast, na de actieperiode kun je het abonnement altijd eenvoudig opzeggen.