Losse nummers bestellen

Hieronder kun je losse edities van ESPANJE! bestellen vanaf jaargang 2016. TIP: Als je een abonnement van twee jaar neemt, kun je kiezen voor een plus-abonnement met vier recente edities als cadeau. Dat kost €49,95, dat is slechts €4,16 per nummer in plaats van €7,95. Je krijgt dan vier edities thuisgestuurd en ontvangt de komende twee jaar ook nog acht nieuwe edities van ESPANJE! op de mat.

Tijdschrift ESPANJE! is dé glossy voor Spanjeliefhebbers in Nederland, België en Spanje. Met in elke editie heerlijke reisverhalen met insidertips buiten de gebaande paden, om je het echte Spanje te laten kennen. Daarnaast vind je er alles voor een Spaanse lifestyle – van exposities, films, cd’s en boeken tot trends, info over het kopen of huren van een huis in Spanje en heerlijke recepten. Met de Spaanse samenvattingen en tips van onze taalexperts kun je bovendien een woordje Spaans leren of je Spaans opfrissen. 

Kies jouw ESPANJE! abonnement met korting

ESPANJE! heeft verschillende abonnementen, mét of zonder cadeaus. Bij een ESPANJE! plus-abonnement bijvoorbeeld ontvang je het boek Tapas & Pinchos óf het tapasboek plus een prachtige olijfhouten tapasplank van Bowls & Dishes óf kun je kiezen voor recente nummers naar keuze. Hoe meer nummers je kiest, hoe hoger de korting is. Na afloop van je abonnementsperiode wordt je abonnement per jaar (4 nummers) verlengd voor €24,95. Voor Spanje en België geldt €10 verzendtoeslag per jaar. Verlenging van het digital only abonnement kost €18. Je zit nergens aan vast, na de actieperiode kun je het abonnement altijd eenvoudig opzeggen.