haringpartyBen je 15 juni 2019 in de buurt van Marbella en heb je zin in een goed feestje? Dat treft, want de Marbella Dutch Business Club organiseert dit jaar weer de spectaculaire Haringparty, in het vijfsterrenhotel Puente Romano.

De haringparty begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur en gasten kunnen zich te buiten gaan aan verse Hollandse Nieuwe – vakkundig schoongemaakt door de ‘Haringdame’ – oesters en een keur aan Spaanse producten, bereid door de chefs van Puente Romano. Na 23 uur is er, dit jaar voor het eerst, een afterparty met muziek en mixdrankjes.

Kaartjes voor de Haring Party kosten €100 en zijn op aanvraag verkrijgbaar bij het bestuur van de Marbella Business Club.

Op de Haringparty worden er twee prijzen uitgedeeld. De Gouden Haring is er voor degene die zich het afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor de Nederlandse community in Marbella. En de dame met de mooiste hoed wint een verblijf in het Puente Romano hotel. De feestelijke avond wordt omlijst door live muziek van Ger Vos.

De Marbella Business Club werd opgericht in 2003 en heeft circa 60 leden. Het doel van de vereniging is het bevorderen van zakelijke netwerken van leden onderling, maar ook het bijdrage aan goede doelen in de samenleving. Het goede doel van de Haringparty 2019 is Debra, een Spaanse organisatie die hulp biedt aan kinderen met de zogenoemde ‘vlinderziekte’, een ongeneeslijke huidaandoening die spontaan blaren op de huid doet ontstaan.

De Haringparty wordt mogelijk gemaakt door sponsors, waar onze samenwerkingspartner Welex er één van is.