Dol op Spanje? Verwen jezelf dan met ESPANJE!

Vind je Spanje een heerlijk vakantieland, leer je Spaans of heb je een huis in Spanje? Vul dan het formulier hieronder in en je ontvangt het 100 pagina’s tellende glossy magazine ESPANJE! vier keer per jaar in huis! Met ESPANJE! krijg je honderden tips om het prachtige land achter de beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken.

tapasplankAls welkomstgeschenk krijg je ook nog eens een heerlijk boek met recepten voor tapas en pincho’s of een tapasboek en een olijfhouten tapasplank ter waarde van €24,90Je kunt ook een ABONNEMENT CADEAU GEVEN en het tapasboek en de tapasplank zelf ontvangen.

Wil je ESPANJE! eerst een keer proberen? Bestel dan een los nummer via deze link.Na de eerste abonnementperiode wordt het abonnement automatisch voor een jaar verlengd maar je kunt dan altijd tussentijds opzeggen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch na de aangegeven periode.

Ben je al geabonneerd op ESPANJE! en wil je ook het Tapas & Pinchosboek én de borrelplank ontvangen? Dat kan voor €19,50. Mail je naam en adres naar redactie@espanje.nl, dan maken we het voor je in orde!