Torre Nova Resort: groot zwembad met spa

Catalonie vakantie resort groene vallei en zwembad


Torre Nova Resort in Catalonië
 is Spanje’s topper op Zoover in de categorie 5* appartementen. Het grote zwembad ligt in de mooie tuin en sinds kort is er ook een spa. Aan een kant grenst Torre Nova direct aan de natuur, aan de andere kant kijk je uit op het kasteel en het middeleeuwse dorpje. Bij Jacqueline en Geert verblijf je in een van de acht high-end appartementen met maximale privacy, voorzien van een eigen keuken en rolstoeltoegankelijk.

Refugio Marnes: midden in de natuur

B&B Refugio Marnes zwembad

 

Agriturismo Spanje Refugio Marnes is een landelijke en kleinschalige vakantiebestemming op een prachtige en verscholen plek in de bergen van Benissa in de provincie Alicante. Hier wil je toch gewoon liggen… Eigenaren Willem en Richard kochten hier een landgoed met een aantal bouwvallen en hebben er een echt paradijs van gemaakt. Je kunt er logeren in zeer verschillende maar allemaal authentieke vakantieverblijven, zoals één van de zes heerlijke B&B kamers en een verbouwde schaapskooi, nu een schattig natuurhuisje. Of kies voor de mooie finca (voor zes personen) met privézwembad of de  gerenoveerde Valenciaanse boerderij (acht personen) met eigen zwembad.

 

El Baciyelmo:  Mooie appartementen in Extremadura

B&B El Baciyelmo zwembadEl Baciyelmo in Extremadura is een heerlijk huis in het centrum van Trujillo. Er zijn twee kleine en vier grote studio´s en er is een mooie schaduwrijke stadstuin met een klein zwembad voor verkoeling op hete zomerdagen. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, paardrijden, de berg ´Sierra de Santa Cruz´ beklimmen en ook een wandeling op de stadsmuur van Trujillo is de moeite waard! En wist je dat Extremadura de meeste blauwe vlaggen heeft van heel Spanje voor binnenlandse natuurzwembaden. Je leest er meer over in de zomereditie 2022 van ESPANJE! die je hier kunt bestellen.

Casa Agradable: aangenaam ontspannen

Zwembad van B&B Casa Agradable


Casa Agradable in Andalusië
  is een geweldige plek om even bij te komen. Even lekker aan het zwembad, op je yogamatje boven op het dakterras of in één van de zitjes in de tuin, met een van de vele boeken of tijdschriften die er liggen. Om vervolgens op een ander moment heerlijk actief te ontspannen tijdens een prachtige wandeling in de natuur of een fietstocht langs de kust.  Hans en Anne-Loes kennen de streek erg goed en kunnen ze je elke dag voldoende tips geven voor de leukste uitstapjes en adresjes om lekker te eten.

Can Portell: kleurrijk paradijsje


Can 
B&B Can Portell zwembadPortell in Catalonië  is ondergebracht in een mooie oude boerderij met prachtige tuin met zwembad. Naast het zwembad staan heerlijke kleurige ligbedjes met parasols waardoor het zwembad hier al snel een van je meest favoriete plekken zal zijn. Maar er zijn veel meer mooie hoekjes in grote en gezellig ingerichte tuin. En ’s avonds kun je met de andere gasten aan een lange tafel genieten van de kookkunsten van Begoña.

Espanje aanbieding