De nieuwste editie van ESPANJE! is uit! Een heerlijk nummer vol inspirerende reisverhalen en leuke tips. Voor straks als we weer mogen reizen. En voor nu om even heerlijk weg te dromen. Je kunt  ‘m meteen bestellen als los nummer of een supervoordelig abonnement kiezen. Dan krijg je ruim 25% korting op de winkelprijs en kun je ESPANJE! bovendien ook digitaal lezen! 

  • Maagdelijke stranden, idyllische baaien en schilderachtige dorpen: Menorca is een paradijsje midden in de MiddellandsMenorcae Zee. Dit kleine zusje Mallorca en Ibiza is dé plek om deze zomer even alles te vergeten en lekker te genieten van zon, zee en strand. Annebeth Vis woont in Barcelona en komt er jaren. Zij deelt haar insidertips met je.
  • Instagrammer Chloë Sterk ging op avonturier in de provincie Granada: bergbeklimmen, sneeuwwandelen, de lekkerste tapas eten en door hetAlhambra dwalen. Wat Chloë betreft is Granada dé bestemming van 2021.
  • Reisjournalist Karin Anema zocht het avontuur op de Canarische Eilanden. Ze verkende ze allemaal op de fiets. In editie 1 2021 gaat ze naar vulkaaneiland Lanzarote en het idyllische La Graciosa, waar alleen maar wegen van zand zijn. In editie 2 2021 vertelt ze over haar fietstochten op Gran Canaria en Tenerife.1 2021 Uitdrukkingen
  • Luna Zegers zwierf met de camper door Spanje en sloeg bij Valencia rechtsaf om het binnenland te ontdekken. Ze bezocht eeuwenoude steden vol mooie hoekjes en fascinerende verhalen als Teruel, Albarracín en Cuenca maar ontdekte ook waanzinnig mooie natuurgebieden met verborgen meertjes in de bergen.
  • Fotograaf Jolande Schotten ging op pad met herders uit Navarra die ieder jaar in de lente met hun schapen naar hooggelegen weiden in de Pyreneeën trekken om in het najaar weer terug te lopen naar het lagergelegen zuiden. De herders vertellen openhartig over hun leven.
  • Jaap Scholten woont ruim twintig jaar in Spanje en ontdekte fantastische bodega’s op bergtoppen in Galicië waar ze de geweldige Ribeira Sacra wijnen maken. Een droomreis!Lanzarote 1 2021
  • Spanjekenners vertellen wat hun favoriete boeken zijn uit en over Spanje die de afgelopen maanden zijn verschenen. Ambassadeur Jan Versteeg, emeritus-hoogleraar Romaanse talen Hub Hermans, schrijver en journalist Edwin Winkels en Pilar Tena, de directeur van het Instituto Cervantes, geven tips.
  • Ernestina van de Noort en flamencozangeres Mayte Martín vertellen over de komende Flamenco Biënnale. Het festival bestaat dit jaar uit twee delen: het eerste deel ON/OF is van 22 januari tot 7 februari en het tweede deel vindt plaats in november. Live!
  • En verder: kersen plukken in Extremadura, het verhaal achter populaire Spaanse uitdrukkingen, oefen je Spaans, heerlijke recepten van Sandra Alvarez, cd-tips & mucho más

Bestel nú de nieuwe ESPANJE! Je kunt hier een los nummer kopen. En voor slechts €24,95 krijg je deze nieuwste editie plus nog vier komende edities thuisgestuurd. Een korting van ruim 25% op de winkelprijs.Je regelt het meteen via deze link.  Bovendien krijg je dan ook de digitale versie zodat je ESPANJE! overal en altijd kunt lezen op je mobiel of tablet. Woon je in het buitenland? Dan kun je ook kiezen voor een online only abonnement voor slechts €18. Zo bespaar je ruim 30% op de winkelprijs en kun je de nieuwe editie meteen lezen. Natuurlijk kun je ESPANJE! ook cadeau geven. Je regelt het in een paar seconden door op deze link te klikken. Zo heb je ESPANJE! komende week al in huis en wie weet win jij dan wel een verblijf in dit paradijsje in Andalusië.