Casa Sin FinDinsdag 10 november 2020 om 20.45 is Casa Sin Fin – de B&B van Pascale & Ludwig Cools-Peersman – te zien op VTM2 in het programma ‘Ik Vertrek uit Vlaanderen’. In 2019 trokken het Vlaamse echtpaar naar Andalusië met plannen om er hun eigen B&B te beginnen. Ze kochten een huis dat toen al een gastenverblijf had voor 4 personen en een zwembad. In deze trailer kun je zien hoe ze met vallen en opstaan een nieuw leven opbouwden.
Pascale: ‘Toen we het spectaculaire zicht zagen, waren we meteen verkocht. In oktober 2019 zijn we hier aan de verbouwingen gestart met als openingsdatum 1 april 2020. De werken waren klaar op 01 april, zelfs de rode loper stond klaar om uitgerold te worden. Spijtig genoeg moesten we door Covid-19 onze startdatum uitstellen. Maar ondertussen hebben we hier nog elke dag hard verder gewerkt, wat dan ook resulteert in een nog beter resultaat dan waar we van droomden. 
We hebben onze gastenkamers ingericht alsof het voor onszelf was. We gaven onze kamers de namen van onze 4 zonen: Nicolas, Olivier, Fréderic en Louis.Onze 3 oudste zonen wonen in België, onze jongste, Louis zal je hier in Spanje leren kennen tijdens je verblijf!’ De programmamakers volgden Pascale & Ludwig bij hun vertrek uit België en de voorbereidingen voor de opstart van hun B&B. Een verhaal dat door de COVID-19 perikelen van afgelopen jaar uiteraard een extra dimensie krijgt.

Nog meer topadresjes in Spanje

Casa Sin Fin is een van ons 20 favoriete vakantieadresjes bij Vlamingen en Nederlanders in Spanje. Ook de andere 19 hebben het moeilijk in coronatijd maar veel eigenaren ontwikkelden speciale arrangementen om toch nog wat gasten te kunnen ontvangen. Zo hebben sommige de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te overwinteren. Je vind de hele lijst in dit artikel. En hier vind je meer informatie over B&B Casa Sin Fin. Bel of mail ze gerust om te informeren wat er de komende maanden mogelijk is.

Mis je Spanje? Lees dan ESPANJE! Vier keer per jaar 100 pagina’s inspiratie en tips voor €19,95

banner abonnement espanje