fotowedstrijd rambla catalunyaMet zo’n 1300 verkooppunten in Nederland, België en Spanje, is ESPANJE! ook bij jou in de buurt verkrijgbaar. Deze zomer organiseren we voor al onze lezers in binnen- en buitenland een fotowedstrijd. De vijf leukste inzendingen winnen een Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Spaans.

Hoe doe je mee?

Zorg om te beginnen dat je de nieuwste ESPANJE! in handen krijgt. Abonnees hebben het magazine begin juli op de mat gekregen, maar als je ‘m nog niet in huis hebt, ga dan snel naar één van de verkooppunten (een overzicht vind je via deze link). Om het jullie helemaal makkelijk te maken, is ESPANJE de eerste helft van augustus ook verkrijgbaar bij de 175 grootste Albert Heijns van Nederland (bij AH XL zit je altijd goed).

Maak een leuke, grappige of originele foto met ESPANJE!. Dat kan een foto in de winkel zelf zijn, maar natuurlijk verwachten we ook een paar leuke inzendingen van lezers die het magazine mee op vakantie nemen. De actie gaat van start op woensdag 1 augustus en duurt tot woensdag 8 augustus.

Post je foto onder ons bericht dat we 1 augustus om 12.00 uur op Facebook plaatsen. Vergeet er niet bij te vermelden waar je de foto hebt gemaakt.

Voorwaarden

De winnaars worden in het weekend van 11 augustus persoonlijk op de hoogte gebracht door de redactie. Zorg dat je onze Facebookpagina ook een like geeft, dan kunnen we makkelijk contact met je opnemen als je hebt gewonnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Met het insturen van de foto geef je de redactie toestemming om deze eventueel in het nieuwe magazine – dat begin oktober verschijnt – te gebruiken.