Wil je met de camper of caravan naar Spanje maar heb je geen eigen caravan of camper? Huur er dan gewoon eentje bij je buren, vrienden, familie en andere stad- of dorpsgenoten. Met auto’s doen we het al veel langer, dus waarom zou je niet ook caravans of campers delen? Camptoo maakt het mogelijk om caravans en campers op een verantwoorde met je buren, je vrienden en andere vakantiegangers  uit je omgeving te delen. Dat is vaak veel goedkoper dan bij een regulier camperverhuurbedrijf.

Op de laatste Kampeer & Caravan Jaarbeurs bleek dat 21% van de ondervraagden camper- en caravandelen wel ziet zitten. De belangrijkste redenen daarvoor zijn  zowel voor de huurders als de verhuurders kostenbesparing. De meeste mensen gebruiken hun caravan of camper
immers maar een paar weken per jaar. De rest van de tijd betalen ze om hem te stallen, want hij mag niet de hele zomer aan de rand van de weg staan. Huren bij je buren is ideaal om te kijken of het iets voor je is om met de camper of caravan op pad te gaan voor je zelf die peperdure investering doet. Als je je eigen camper of caravan verhuurt is die gedurende de verhuurperiode gelukkig goed verzekerd. Huurders hebben wel een eigen risico. De buitenkant wordt gepoetst voordat je ‘m als eigenaar weer terugkrijgt. Het plaatsen van een advertentie gaat heel makkelijk en je bepaalt zelf of je een verhuurverzoek accepteert. Als huurder betaal je niks extra’s maar verhuurder moeten 15%  tot 18% van de verhuur afstaan. Er zijn al caravans te huur vanaf €20 per dag, maar voor een camper betaal je al snel €75 of meer.

camper verhurenZoek en boek hier vast je camper of caravan bij Camptoo of plaats je advertentie om je eigen kampeerauto of caravan te delen met anderen.

Tip: in het hoogseizoen stromen de campings snel vol. Wees zeker van een plekje door hier alvast een staplek te boeken via ACSI.

Verder lezen: de beste 3 camperroutes door Spanje