Annebeth VisOnze Barcelona-redactrice Annebeth Vis, eigenaar van Barcelonatips.nl, lanceert een gratis online city consult waarin ze handige tips en adresjes deelt. Superleuk voor wie naar Barcelona reist of wil reizen. Ideaal als je (nog) niet precies weet wat je kunt of wil bezoeken in de tweede grootste stad van Spanje.

Lees ook: 10 dagtrips in omgeving Barcelona

Ze heeft haar leukste tips en meest waardevolle kennis voor je op een rij gezet, zodat jij niet hele dagen zelf het internet hoeft af te struinen of ter plekke uren loopt te zoeken. Natuurlijk is er ook aandacht voor de actuele coronamaatregelen met betrekking tot reizen van en naar en verblijf in Barcelona.

Tips van een local in Barcelona

Annebeth woont sinds 2002 in hartje Barcelona. Als local, stadsgids, journalist en ondernemer is het haar passie en missie om jouw Barcelona-ervaring nog beter te maken. Tijdens haar gratis online city consult deelt ze precies wat je moet weten over Barcelona om eenmaal ter plekke op en top te kunnen genieten van de stad. Wat zijn de leuke buurten? Wat moet je zeker zien en doen? Met welke praktische zaken moet je rekening houden? Wat moet je weten over de laatste stand van zaken omtrent corona? Je ontvangt ook persoonlijke tips om het lokale en authentieke Barcelona te beleven. En er is tijd voor Q&A.

Na het bijwonen van de online city consult en met de aanvullende info en tips die je via e-mail ontvangt, kun je heel makkelijk zelf een planning voor je bezoek maken, zodat je het maximale uit je verblijf haalt.

De eerstvolgende beschikbare data zijn vrijdag 4 juni om 19.00 uur en dinsdag 22 juni om 19.00 uur, maar daarna volgen meer data!

Inschrijven kan via deze link.

Check ook: Top 10 beste hotels in Barcelona