HOUSE DOCTOR COSTA BLANCA

Sta je op het punt om naar Spanje te verhuizen? Of wil je er een vakantiewoning kopen zodat je geregeld de zon op kunt zoeken? Annemarie en Ronald Maagdenberg helpen je bij het vinden en verbouwen van jouw droomhuis aan de Costa Blanca.

Ze woonden in verschillende Europese landen waar ze iedere keer weer hun plekje vonden. Uiteindelijk voelden Annemarie en Ronald Maagdenberg zich in Spanje pas echt helemaal thuis. Ze besloten hun reizende bestaan op te geven en te blijven. Na een aantal jaar in Madrid vertrokken ze naar Jávea, aan de Costa Blanca. Daar vonden ze een oude finca die ze volledig renoveerden. Het resultaat? Een zeer stijlvolle ingerichte villa met zwembad. Vanaf hun terras kijken ze uit over rijen fruitbomen, een prachtige plek. Ze helpen nu mensen bij het zoeken naar een (vakantie)huis aan de Costa Blanca. Naast de aankoopbemiddeling regelen ze indien gewenst ook de verbouwing en zelfs soms de inrichting voor hun klanten.

Lees ook: Een huis kopen in Spanje? Wat kost dat nou écht?

Mañana, mañana

Tijdens de verbouwing van hun finca liepen Annemarie en Ronald tegen heel wat uitdagingen aan. In Spanje gaan makelaars, notarissen en ook aannemers wat anders te werk dan in Nederland. De planning liep soms niet zoals was afgesproken. Ronald besloot zelf veel aanwezig te zijn en leerde zo meer over de Spaanse werkwijzen en gebruiken.
Nu zetten ze hun ervaringen al jaren in om anderen te helpen bij het vinden van een huis aan de Costa Blanca. Veel van hun klanten wonen in Nederland of België. Ronald en Annemarie regelen de aankoop, de eventuele verbouwing en alles wat daarbij komt kijken. Vaak op afstand, zodat hun klanten zorgeloos de stap naar Spanje kunnen maken.

Inrichting

Als je een kijkje neemt in het huis van Annemarie en Ronald valt gelijk op hoe stijlvol het is ingericht. Aan alles is gedacht, met veel oog voor sfeer en detail. Veel klanten zijn na een bezoekje aan de finca helemaal overtuigd en laten naast de aankoopbemiddeling ook de inrichting volledig verzorgen. Annemarie is in de regio vaak op zoek naar mooie spullen, veelal ook gemaakt van natuurlijke materialen. Ze weet inmiddels waar ze moet zijn. In overleg met de klant, vaak op afstand, zorgt ze voor een inrichting die helemaal aan de wensen van de kopers voldoet.
Samen zorgen Annemarie en Ronald er dus voor dat het huis niet alleen aangekocht wordt, maar dat hun klanten soms alleen nog maar de sleutel hoeven om te draaien wanneer ze naar Spanje komen. Op die manier kunnen zij direct zorgeloos genieten van hun nieuwe huis aan de Costa Blanca.

House Doctor Costa Blanca
www.housedoctorcostablanca.com