Het tijdschrift ESPANJE! is dé glossy voor Spanjeliefhebbers in Nederland, België en Spanje. Met in elke editie heerlijke reisverhalen met reistips buiten de gebaande paden, om je het echte Spanje te laten kennen. Daarnaast vind je er alles voor een Spaanse lifestyle – van exposities, films, cd’s en boeken tot trends, info over het kopen of huren van een huis in Spanje en heerlijke recepten. Met de Spaanse samenvattingen en tips van onze taalexperts kun je bovendien een woordje Spaans leren of je Spaans opfrissen.

Kies jouw ESPANJE! abonnement met korting

ESPANJE! heeft verschillende abonnementen. Een abonnement is altijd inclusief alle online-edities vanaf 2016, die je altijd overal kunt lezen via je laptop, tablet of telefoon. Je hebt al een abonnement van 4 edities voor slechts €21,95 en voor 8 edities betaal je slechts €39,95. Dat is ruim 37% korting op de winkelprijs. Na afloop van deze actieperiode wordt je abonnement per jaar (4 nummers + online archief) verlengd voor €24,95. Dat is nog steeds ruim 20% korting op de winkelprijs van €31,80. Je kunt ook kiezen voor een ESPANJE! plus-abonnement. Daarbij krijg je een tapasboek plus een prachtige olijfhouten tapasplank van Bowls & Dishes cadeau óf kun je kiezen voor recente edities naar keuze. Je zit nergens aan vast, na de actieperiode kun je het abonnement altijd eenvoudig opzeggen.

 

Klik hier om jouw abonnement met korting te kiezen

 

ESPANJE! extra voordeel voor abonnees

Als abonnee heb je tijdschrift ESPANJE! altijd als eerste in huis én het wordt gratis thuisbezorgd. Daarnaast kun je als abonnee ESPANJE! online lezen op je tablet of telefoon. ESPANJE! heeft ook geregeld mooie aanbiedingen speciaal voor abonnees, zoals gratis boeken, filmvoorstellingen, exposities en wijnproeverijen met korting. Alle reden dus om nú een ESPANJE! abonnement af te sluiten. Je kunt natuurlijk ook een ESPANJE! abonnement cadeau doen.

covers

 

ESPANJE! lezen in België of Spanje

Ook in Spanje en België kun je je favoriete blad gewoon lezen. Hier gelden wel aparte voorwaarden voor:

  • Je kunt geen abonnement met welkomstgeschenk of korting kiezen
  • De levering van de papieren editie kan tot 2 weken duren
  • Er geldt een toeslag van €10 voor de extra portokosten
  • Je kunt gewoon betalen met automatische incasso, ook als je een Spaanse bankrekening hebt
  • Je kunt ook kiezen voor alleen online. Zo kun je alle edities vanaf 2016 in ons archief ook lezen.
  • Een jaar lang digitaal kost slechts €18 en kun je overal afsluiten en lezen

 

Bestel hier

 

 

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit mail of bel dan gerust naar onze abonneeservice: espanje@spabonneeservice.nl of 088 1102017