Acteur Robert de Niro en de Japanse chefkok Nobu Matsushisha hebben op Ibiza hun eerste luxehotel in Europa geopend. Het vijfsterrenhotel staat op het strand van Talamaca en telt 152 kamers en 11 suites.

Zoals het een luxehotel betaamd, kunnen gasten er natuurlijk heerlijk ontspannen. Er is een heerlijke spa, een yogaruimte en een manicure- en pedicuresalon. Sportievelingen kunnen zich lekker uitleven in de gym.

En wat is een luxe vakantie zonder eten? Precies. Bij het hotel horen niet minder dan vier goede restaurants. Voor de Japanse keuken kun je terecht bij het restaurant van mede-eigenaar Matsushisha en bij de chiringuito staan Mediterrane gerechten op de kaart. Verder zijn er een Mexicaans restaurant en een restaurant voor mensen die geen gluten eten.

De Niro en Matsushisha

Het eerste hotel van De Niro opende in 2013 in Las Vegas. Daarna volgden Malibu, Miami, Manila en Riad (Saudi-Arabië). Voor de komende twee jaar staan er nog een twintigtal nieuwe projecten gepland, onder meer in Londen, Chicago en Bahrein.
Nobu is een van de beste koks van de Japanse keuken. Hij opende zijn eerste restaurant in 2008 en heeft momenteel 32 tenten in 28 verschillende steden over de hele wereld.

 

Lees alle berichten over:

Hotel
Ibiza
japans
robert de niro