Heb je de aftrap B&B Vol Liefde 2023 gezien op 29 december?  Alle kandidaten stelden zich kort voor. En de weken erna kunnen mannen en vrouwen die de uitzending hebben gezien reageren. Een van onze favoriete kandidaten is natuurlijk Debbie die Jong. Zij heeft een B&B heeft op het Catalaanse platteland op een kwartiertje rijden van de mooie stad Girona. Ben je benieuwd naar Debbie en haar B&B? In de editie van het tijdschrift ESPANJE! die vanaf 6 januari in de winkel ligt vertelt ze over haar leven in Spanje en geeft ze tips voor een bezoek aan Girona en omgeving. Maar ook deelt ze drie heerlijke recepten van haar Baskische kokkin Begoña. Nog leuker is dat we van Debbie ook een verblijf in haar B&B mogen weggeven.  Toen we bij haar waren om de recepten te proeven en te fotograferen was het nog geheim dat ze meedoet. Wat een toeval! Nu kun je dus in ESPANJE! lezen wie ze is en wat je kunt verwachten. Overweeg je om te schrijven of ken je een leuke man voor Debbie? Bestel dan hier de ESPANJE! met haar verhaal erin. Hoe je een verblijf  kunt winnen lees je ook in deze editie. En hieronder zie je hoe je kunt reageren op Debbie en alle andere kandidaten.

Debbie met haar zoon en team foto ESPANJE!

Debbie (links) met haar zoon Sam, kokkin Begoña, stylist Irma en de redactie van ESPANJE! Foto Marjan Terpstra

Wie is Debbie de Jong van B&B Vol Liefde?

Debbie streek 17 jaar geleden samen met haar man Alfred van den Heuvel en haar kinderen Sam en Roos neer in een klein dorpje bij Girona. In een oude boerderij, een masia, begon ze een gezellige B&B met een knots van en tuin, een zwembad en heerlijke terrassen waar ’s avonds het diner wordt geserveerd. De Baskische Begoña tovert iedere avond de lekkerste gerechten op tafel. In de editie van ESPANJE! die van januari tot april 2023 in de winkel ligt vertelt Debbie ook over haar nieuwe project: Mas Ferrer. Van de vervallen boerderij naast haar B&B maakte ze in een paar maanden een fantastisch groepsverblijf. Hoe doet ze dat allemaal? En dan ook nog in haar uppie?  Een aantal jaar geleden gingen Debbie en Alfred uit elkaar. De kinderen vertrokken na hun studie in Spanje naar Nederland. Maar gelukkig heeft ze heel veel fijne mensen om zich heen. Toch  is Debbie wel weer toe aan een nieuwe relatie. Je ziet Debbie in het voorstelfilmpje van B&B Vol Liefde hieronder in de keuken van haar B&B met haar honden.

 

Aanmelden voor Debbie in B&B Vol Liefde

Naar verwachting zal het derde seizoen van B&B Vol Liefde op 10 juli van start gaan bij zowel RTL4 als Videoland. De opnames vinden plaats in het voorjaar. Heb je dan tijd en ben je een leuke, dynamische man van rond de zestig, meld je dan hier aan. Je kunt via deze link ook haar voorstelfilmpje zien en dat van alle andere kandidaten. Een ding weten wij al zeker: dat wordt weer smullen deze zomer.

 

Wil je meer weten over Debbie en haar B&B? Lees dan de reportage over haar in ESPANJE! 1 2023. Je kunt het magazine HIER bestellen