Ga je op stedentrip naar Barcelona of wil je tijdens je vakantie in Andalusië ook een bezoek brengen aan het Alhambra? Zorg er dan voor dat je je entreekaarten van tevoren bestelt. Met ESPANJE! kan dat heel makkelijk online, snel en betrouwbaar.

ESPANJE! werkt samen met Ticketbar en biedt tickets in combinatie met audiogids/rondleiding of combinatietickets voor alle belangrijke bezienswaardigheden en highlights in Spaanse steden. Hieronder vind je per bestemming een overzicht.

Andalusië

Granada – Bezoek het Alhambra

Met stip de meest populaire bezienswaardigheid in heel Spanje. Van tevoren kaarten kopen voor het Alhambra is niet alleen aan te raden, maar zelfs noodzakelijk. Als je niet op tijd reserveert, kom je er niet binnen, kaarten zijn vaak weken van tevoren al uitverkocht. LET OP: zelfs als je geen gewone kaarten meer kunt krijgen op de datum naar keuze, kun je met deze deals toch naar binnen!

Sevilla – Bezoek het Alcázar (Koninklijk Paleis)

Het Alcázar, het Koninklijk Paleis van Sevilla, is één van de meest prestigieuze monumenten van Andalusië en één van de meest bezochte monumenten in Spanje en zelfs ter wereld. Let op: je zult vanwege de populariteit van deze bezienswaardigheid tevoren moeten aangeven hoe laat je wilt gaan. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt.

Alcazar real

Córdoba – Bezoek de Mezquita

De indrukwekkende moskee-kathedraal van Córdoba is een van de hoogtepunten van Moors Spanje. De Mezquita staat samen met het historische centrum van de stad op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Eens was dit een moskee, later werd deze omgebouwd tot kathedraal. Bezoek het fascinerende bouwwerk tijdens onder begeleiding van een gids (Engelse taal).

Moorse architectuur Mezquita

Málaga – Bezoek het Picasso Museum

Pablo Picasso werd in Málaga geboren en zijn museum is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. De werken die er hangen zijn afkomstig uit de privé collectie van zijn dochter en kleinzoon. Met je ticket kun je op elk willekeurig tijdstip naar binnen (je geeft wel een datum aan). Je hoeft niet meer in de rij te staan voor een kaartje.

Picasso museum van binnen

Barcelona

Bezoek de Sagrada Familia

De Sagrada Familia is het meesterwerk van architect en modernist Antoni Gaudí en de belangrijkste bezienswaardigheid in Barcelona. Een must-see tijdens je bezoek aan de stad. Houd er rekening mee dat je zonder ticket soms uren moet wachten, dus wees slim en koop je entreekaarten vooraf online. 

Sagrada Familia Barcelona

Bezoek Camp Nou

Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona, is favoriet bij voetballiefhebbers. Bezoek het clubmuseum van FC Barcelona en aanschouw het grootste stadion van Europa! Onze samenwerkingspartner Ticketbar is officiële distributeur van FC Barcelona. Je kunt dus ook bij ze terecht voor wedstrijdkaarten. 

panorama tribune camp nou

Bezoek Casa Batlló

Casa Batlló is een van de bekendere werken van architect Antoni Gaudí in Barcelona. Bezoek dit sprookjesachtige woonhuis aan de Passeig de Gràcia en maak kennis met de wereld van de Catalaanse modernist Gaudí. De rijen bij Casa Batlló zijn vaak lang, het is raadzaam om van tevoren tickets te bestellen.

Casa Batlló - Gaudi's werk

Bezoek Montserrat

De spectaculaire rots de Montserrat ligt even buiten Barcelona en is geliefd voor een dagtrip vanuit de Catalaanse hoofdstad. Natuur en mystiek komen hier op spectaculaire wijze samen. Een echte highlight. Bij deze tour zitten vervoer en een rondleiding ter plaatse inbegrepen. Handig, want zo hoef je zelf verder niks te regelen. 

Montserrat

Madrid

Bezoek het Pradomuseum

Het Pradomuseum staat bekend als een van de meest prestigieuze kunstmusea ter wereld. De collectie omvat circa 7.600 schilderijen, 1.000 beelden, 4.800 prenten en 8.200 tekeningen van zeer gerenommeerde internationale kunstenaars, naast een groot aantal andere kunstwerken en historische documenten. Vermijd de rij: bestel alvast je entreekaarten. Je hoeft nog geen tijdstip aan te geven, maar wel alvast een datum. 

Museo del Prado voorkant

Bezoek stadion Santiago Bernabeu

Het Santiago Bernabeu Stadion is de thuisbasis van de legendarische voetbalclub Real Madrid. Tijdens de Real Madrid Stadion Tour krijg je niet alleen het veld te zien, maar ook alle verborgen en legendarische plekken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de club. Wees slim en koop van tevoren je tickets, ze weet je zeker dat je niet bij de kassa in de rij hoeft te staan. 

stadion Real Madrid

Bilbao

Bezoek het Guggenheim Museum

Het Guggenheim museum in Bilbao is één van de drie Guggenheim musea in de wereld. De andere twee musea zijn te bezoeken in Venetië en New York en samen vormen zij de belangrijkste musea van de moderne kunst ter wereld. Wees slim en koop van tevoren je tickets, ze weet je zeker dat je niet bij de kassa in de rij hoeft te staan. 

Guggenheim Museum Bilbao

Valencia

Bezoek L’Oceanogràfic Sea Life Center

In Valencia vind je het grootste zeeaquarium van Europa. Bewonder meer dan 45.000 individuele dieren van meer dan 500 verschillende soorten, waaronder zeeleeuwen, zaagvissen, pinguïns en walrussen. Ook een aanrader met kinderen. Wees slim en koop van tevoren je tickets, ze weet je zeker dat je niet bij de kassa in de rij hoeft te staan. 

Oceanographic Valencia