Fiesta del Gusto Amsterdam Spanje

De vakantie is (bijna) voorbij en de -r- komt alweer in de maand, maar gelukkig kunnen we ook in Nederland dat fijne vakantiegevoel nog even vasthouden, bijvoorbeeld tijdens het Spaanse Fiesta del Gusto, dat als onderdeel van Food Night aanstaande zaterdag 2 september plaatsvindt in de Javastraat en op het Javaplein in Amsterdam-Oost.

Het Spaans Verkeersbureau organiseert het Spaanse feest en verschillende regio’s zijn vertegenwoordigd en zullen hun lokale lekkernijen promoten. Daarnaast worden er culinaire workshops georganiseerd, bereiden gerenommeerde chefkoks hun stergerechten tijdens showcooking performances, is de winnaar van de nationale competitie hamsnijder van dit jaar van de partij en kun je volop genieten van Spaanse wijnen en kazen.

Om deel te nemen aan de proeverijen hoef je je alleen maar via een online voucher in te schrijven. Je kunt deze vouchers online vinden, deelname is gratis! Ook de toegang tot het evenement is helemaal gratis. Naast de culinaire geneugten kun je ook genieten van Spaanse dans en muziek op het speciale podium van het Fiesta del Gusto.

Korting op een abonnement

Espanje! is er ook bij aanstaande zaterdag en speciaal voor bezoekers hebben we een leuke kortingsactie: wie een abonnement neemt betaalt €15 ipv €21,50 en krijgt daarbij een Spaanse vlag, visitekaarthouder of tapkasboek kado. We hopen tot zaterdag. ¡Salud en dat die zomer nog maar even mag duren…!