Vind je moeder Spanje een heerlijk vakantieland, leert ze Spaans of heeft ze een huis in Spanje? Dan vind ze een abonnement op het 100 pagina’s tellende glossy magazine ESPANJE! vast geweldig. Helemaal als ze ook nog kans maakt om samen met jou een vakantie in Spanje te winnen.

>>> Scroll om direct een abonnement te nemen snel door naar beneden

Speciaal voor jou en je moeder hebben we tot zondagavond een superaanbieding: 8 nummers van ESPANJE! plus een olijfhouten plank en een boekje met heerlijke tapasrecepten van Bowls & Dishes voor slechts €35 (de winkelwaarde is €74,50). Bovendien maak je kans op twee nachten met ontbijt in de heerlijke B&B Can Portell/123Olé in Catalonië.

Actie geldig tot zondagavond 5 mei

magazine overzicht espanjeJe kunt het eerste nummer plus de cadeaus naar je moeder laten opsturen. Wij doen er dan een leuk kaartje bij met de tekst Fijne moederdag en veel leesplezier! Maar je kunt het natuurlijk ook naar jezelf laten opsturen. Deze actie loopt tot zondagavond 5 mei 00.00 uur. Het eerste nummer van het abonnement en de cadeaus worden dan woensdag verstuurd. De rest van de nummers ontvangt ze in de loop van 2019 en 2020. Het laatste nummer valt in januari 2021 op de mat. Daarna stopt het abonnement automatisch. Vind je €35 net iets teveel? Kies dan voor het jaarabonnement van vier nummers met tapasboek voor €21,50. Een los nummer cadeau doen kan ook via deze link.

We wensen jou en je moeder vast een fijne moederdag!

Wat kun je winnen?

Vlak achter het strand van de Costa Brava ligt Bed & Breakfast Can Portell 123 Olé van Debbie de Jong en ESPANJE!-columnist Alfred van den Heuvel. Dit kleine paradijsje krijgt maar liefst een 9,2 op Booking.com. De B&B is gevestigd in een oude masia op het Catalaanse platteland. Het meer van Banyoles, de mooie stad Girona en middeleeuwse dorpjes liggen om de hoek. Aan het heerlijke zwembad kom je op de riante ligstoelen lekker tot rust. En het ontbijt, olala! Dat is echt genieten. Als je een abonnement op ESPANJE! neemt via deze actie maak je kans op twee nachten inclusief ontbijt in deze heerlijke B&B. Uiteraard kun je er meer nachten aan vastplakken als je wilt. Ook is het mogelijk om diners bij te boeken. En, even praktisch: er is voldoende parkeergelegenheid op het (privé)parkeerterrein. Kies voor een tweejarig abonnement om kans te maken en stuur vervolgens een mail naar actie@espanje.nl om te laten weten dat je mee wilt doen met de verloting.

tapasplankActievoorwaarden

De twee nachten voor twee personen inclusief ontbijt in Can Portell/123Olé zijn op basis van beschikbaarheid in 2019 buiten de schoolvakanties. Prijs is niet in te wisselen voor contanten en is exclusief vlucht. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld en kijken vervolgens samen met Debbie naar beschikbare data. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden tot en met zondag 5 mei.

Veel succes!