Na twee succesvolle edities gaat Rueda ook dit jaar op zoek naar Winefluencers. Ben je dol op wijn en vind je het leuk om filmpjes te maken voor Instagram en andere socials. Doe dan mee. Er wordt een Winefluencer gezocht in Nederland en in België! Van 19 – 23 september barst de online strijd weer los om deze droombaan en de paycheck van maar liefst €5000,-

Wie kan er winefluencer worden?

Weet jij jouw volgers te inspireren met je content en ben je gewoon heel erg gek op mooie wijn? Dan móet je meedoen! Als jij wordt gekozen tot de Rueda Winefluencer van Nederland of België, dan ben jij in 2023 hét gezicht van Rueda Wijnen op social media. Van gastbloggen tot shinen op de socials. Alles in jouw rol als Winefluencer draait om frisse Verdejo uit Rueda.

Hoe word je Winefluencer?

Solliciteren naar deze job is heel makkelijk. Volg op Instagram @Ruedawijnen. Plaats jouw Rueda Winefluencer content met #TasteRueda en tag @Ruedawijnen. Hoe creatiever, veelzijdiger, interactiever en wijnzinniger, hoe beter! De wedstrijd loopt van 19 t/m 23 september.

De jury, oud Winefluencers Elianne en Debbie, kiezen de winnaar op basis van kwaliteit van de beelden, personal touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Wat krijg je ervoor terug?

  • De titel ‘Rueda Winefluencer 2023 Nederland/België’
  • Paycheck van € 5000,-
  • Genoeg Rueda Verdejo om de rol van Winefluencer waar te maken!

Voorwaarden

  • Je bent 18 + en woonachtig in Nederland of Vlaamstalig België
  • Je voldoet aan de deelname-eisen zoals bovenstaand beschreven.
  • Klik hier voor alle wedstrijdvoorwaarden

 

Over D.O. Rueda

D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje. De regio is de bakermat van de verdejo druif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse witte wijnen!) en is de thuisbasis van talloze wijngaarden die meer dan 100 jaar oud zijn. Die wijngaarden liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel!

Oogsten in het donker

In de streek heerst een continentaal klimaat en daardoor kunnen temperatuurverschillen tussen dag en nacht enorm zijn! Overdag zweten de druiven in de brandende Spaanse zon, en ’s nachts bibberen ze van de kou. En juist op dát moment worden ze geoogst – zo blijft die knapperige frisheid namelijk behouden!