Vandaag, 10 oktober, is de laatste dag om 2 x kans te maken op een heerlijke week voor 6 personen in Andalusië. En daar hoef je maar heel weinig voor te doen. Kijk in het laatste nummer van ESPANJE! dat nog tot vrijdag a.s. in de winkel ligt, geef antwoord op een paar quizvragen en wie weet  ben jij de gelukkige winnar en kun je deze winter met het hele gezin of goede vrienden vakantie vieren in Andalusië. De prijs is een verblijf in een van de bungalows van Casa Lobera en Villa Faboosh. Op Booking.com worden deze gewaardeerd met een 9,7!

De ligging van Casa Lobera en Villa Faboosh is ideaal: midden in de Axarquía, aan de rand van de Sierra de Tejeda in Andalusië. Het strand is een halfuurtje rijden, Málaga een uurtje en als je de andere kant op gaat ben je in anderhalf uur in Granada. Maar ook als je niets wilt ondernemen zit je hier goed. In de zomer kun je verkoeling zoeken in het zwembad en in de winter een boek lezen bij de open haard. Casa Lobera wordt sinds 2015 gerund door het Nederlandse echtpaar Martin en Aletta de Vries. Ze wonen zelf op het kleinschalige vakantiepark en verhuren de drie andere huizen. Sinds januari 2016 is daar de prachtig ingerichte Villa Faboosh in Cómpeta bij gekomen. Alle huizen hebben twee badkamers en drie slaapkamers.

De prijs

Martin en Aletta geven 2x een week verblijf weg: 1x Casa Lobera en 1x Villa Faboosh. Het verblijf is voor maximaal zes personen. De winnaars kunnen met korting een auto huren bij het vliegveld van Málaga via de inloggegevens die Martin en Aletta verstrekken. Kijk op hun websites om alvast in de stemming te komen: www.villafaboosh.nl en www.casalobera.nl.