zonnebril babseeEindelijk schijnt de zon, in Spanje én in Nederland! Tijd voor een terrasje, een boekje op het strand, of lekker ESPANJE! lezen in de tuin! Heb je moeite met kleine letters lezen? Dan is een mooie zonnebril met leesdeel op sterkte de uitkomst. Zo kun je makkelijk de kaart lezen terwijl je door de stad loopt, de menukaart bekijken op een zonnig Spaans terras of even een berichtje naar huis appen vanaf je vakantieadres.

Een zonnebril met leesdeel op sterkte van Babsee maakt het leven er een stuk gemakkelijker op. De brillen zijn  verkrijgbaar in de sterktes +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0 en in drie stijlvolle modellen: Piet, Neil en Kate. Ze bieden 100% uv-bescherming en zijn uitgerust met een filter categorie 3. Zo ben je ook bij de felle Spaanse zon zeker van goede bescherming. Alle modellen zijn online te bestellen via www.babsee.com voor €35 inclusief verzending. ESPANJE! mocht 5 exemplaren weggeven aan de lezers van het magazine. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Gefeliciteerd!

Winnen

Ook onder onze volgers op Facebook mogen we drie brillen verloten. Kans maken? Deel ons Facebookbericht (geplaatst op 18 april om 18.00 uur) en laat in de reacties weten welke sterkte je wilt en welk model je voorkeur heeft. Zorg dat je onze pagina ook een ‘like’ geeft, zodat we makkelijk contact met je kunnen opnemen. De winnaars worden op maandag 23 april bekend gemaakt.

Update 25 april 2018: de winnaars zijn inmiddels bekend en hebben bericht gehad. Hilda, Nicole en Saskia, gefeliciteerd! Meedoen is helaas niet meer mogelijk.