De zomereditie van ESPANJE! ziet er weer prachtig uit en bevat honderden tips voor een heerlijke zomervakantie in Spanje. Hier kun je vast een kijkje nemen.  

We zochten vooral die plekken op waar je in de zomer verkoeling kunt vinden. De Pyreneeën bijvoorbeeld. Ton Joosten woont er en kent de bergen op zijn duimpje. In de ESPANJE! die nu in de winkel ligt, vertelt hij over bijzondere legendes, oude bergpaden en tegen de rotsen geplakte dorpen.

Puberproof Ibiza

Hoofdredacteur Marjan Terpstra gaat deze zomer met twee puberzonen naar Ibiza en vroeg Lucien Lecarme, die al jarenlang als gids werkt op het eiland, naar zijn leukste tips om er een topweek van te maken. En die delen we natuurlijk ook graag met jullie: van stranden en eettentjes tot markten en clubs. Alles puberproof!

Andalusië en Cadaqués

Ook in Andalusië zijn in de zomer trouwens genoeg plekken waar het niet bloedheet is. De hoge gebieden in de Sierra Nevada, rivieren waar je in kunt raften of door kun waden. Onze redacteur Else Beekman die er al jaren woont zette alle mogelijkheden op een rij. En wat te denken van Cadaqués, de parel van de Costa Brava? Je vindt er alles voor de ideale vakantie: strand, kunst, lekker eten, cocktails op sterrenniveau en ruige rotsen voor een geweldige wandeling. Wj weten waar je moet zijn! En zo ontstond weer een heerlijk nieuw nummer van ESPANJE!, boordevol tips om het hoofd koel te houden in Spanje deze zomer.

ESPANJE! gaat outdoor

Verder kun je natuurlijk weer een heerlijke reis winnen, ditmaal een week in een villa in Andalusië voor zes personen, geven locals tips voor trips rond Barcelona, hebben we de beste outdoortips om het hoofd koel te houden in Andalusië en zetten we de leukste en bizarste zomerfestivals in Spanje op een rij.

 

Lees alle berichten over:

Andalusië
ESPANJE
Ibiza
magazine
Nieuw nummer
outdoor
Pyreneeën
zomer