Droom je weleens over een tweede huis in Spanje? Of wil je voorgoed gaan wonen in het land van de zon? Op de Second Home Beurs, die van 22- 24 maart 2024 gehouden wordt in Utrecht, kun je je droom werkelijkheid laten worden. Van een appartement  in de stad, een finca op het platteland tot een villa aan zee: werkelijk alles is mogelijk! Als lezer van ESPANJE! kun je bovendien gratis naar binnen via deze link.

huis in spanje

Je kunt zelfs meteen een huis uitzoeken, of je nu op zoek bent naar een appartementje in de stad, een boerderij in het diepe binnenland of een penthouse aan zee. ESPANJE! staat ook op de SECOND HOME BEURS. Je kunt bij onze stand terecht voor informatie over de diverse kusten en regio’s. Wordt het Andalusië, de Costa Blanca of kies je voor het groene noorden waar het zomers heerlijk weer is en je in de winter kunt skiën? Wij kennen heel Spanje en hebben zelf ervaring met de koop van een appartement (en het eindeloze wikken en wegen dat eraan vooraf gaat). Hier vind je alle Spaanse kusten alvast op een rij. We denken graag met je mee!

Handige tips bij het kopen van een huis in Spanje

En in deze link geven we je vast 10 tips voor als je een huis wilt kopen in Spanje. Ook kun je op de Second Home Beurs recente edities van ESPANJE!  inzien of met korting kopen met informatie over alle regio’s van Spanje. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Bovendien kun je bij onze stand een abonnement met korting afsluiten op ESPANJE! Magazine. Ook tientallen Nederlandse en Vlaamse makelaars uit Spanje en fiscaal- en juridisch experts zijn aanwezig om je te helpen met al je vragen over deze belangrijke stap. Zo is onze vaste mediapartner Spaanse Droomhuizen aanwezig met een grote stand. In totaal zijn er bijna 50 stands met informatie over Spanje. Wij hebben ze hieronder allemaal voor je op een rij gezet. We hopen je te zien in Utrecht! Bij de ingang van de beurs kun je een plattegrond krijgen zodat je alle exposanten kunt vinden. ¡Bienvenidos!