Droom je weleens over een tweede huis in Spanje? Op de Second Home Beurs, die van 30 september – 2 oktober 2022 gehouden wordt in Utrecht, kun je je droom werkelijkheid laten worden. Van een appartement  in de stad, een finca op het platteland tot een villa aan zee: werkelijk alles is mogelijk! Als lezer van ESPANJE! kun je bovendien gratis naar binnen. 

 

Je kunt zelfs meteen een huis uitzoeken, of je nu op zoek bent naar een appartementje in de stad, een boerderij in het diepe binnenland of een penthouse aan zee. ESPANJE! staat ook op de SECOND HOME BEURS. Je kunt bij ons terecht voor informatie over de diverse kusten en regio’s. Ook hebben we een gratis Second Home Onroerend Goed Brochure boordevol informatie. Bovendien kun je bij onze stand een abonnement met korting afsluiten. Ook kun je oude edities van ESPANJE!  inzien of met korting kopen. Ook tientallen Nederlandse en Vlaamse makelaars uit Spanje en fiscaal- en juridisch experts zijn aanwezig om je te helpen met al je vragen over deze belangrijke stap. Zo kun je langsgaan bij twee ESPANJE!-columnisten met hun eigen stand, die je kunnen adviseren over het kopen van je huis in Spanje, Marleen de Vijt van Azull en Thomas Vermeulen van Actal Fiscalisten. Verder zijn ook onze veste mediapartners Spaanse Droomhuizen, CasaLasDunas en Vossen Casas op de beurs aanwezig met een mooi aanbod van huizen. Misschien vind je wel meteen je droomhuis. Ze kunnen je in ieder geval helpen om je droom te verwezenlijken. Mis ook de seminars van Thomas Vermeulen niet. Hij geeft je volop onmisbare tips voor het kopen van een huis in Spanje.

Lees ook: 10 tips voor als je een huis wilt kopen in Spanje

Kom langs bij ESPANJE!

Natuurlijk vinden we het erg leuk als je langskomt bij de stand van ESPANJE! Wij kunnen je veel vertellen over de verschillende regio’s van Spanje. Wordt het Andalusië, de Costa Cálida, de omgeving van Barcelona, de Costa Blanca of toch één van de eilanden of een mooie dorpje in net binnenland? In onze stand kun je ook de gratis beurseditie van ESPANJE! krijgen.

 ¡Nos vemos en Utrecht!

De Second Home Beurs wordt op 30 september en 1 en 2 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Een entreekaartje kost normaal gesproken €15, maar lezers van ESPANJE! kunnen gratis naar binnen, door zich met de code EYM3MG te registreren via deze link.

Lees ook: Tweede woning voor je spaargeld