vakantie huis Costa BravaDroom je weleens over een huis in Spanje? Op de Second Home Beurs, die van 2-4 oktober gehouden wordt in Utrecht, kun je je droom werkelijkheid laten worden. Van een appartement tot een landgoed aan zee: werkelijk alles is mogelijk! Als lezer van ESPANJE! kun je bovendien gratis naar binnen.

Onze columnisten Marleen de Vijt van makelaarskantoor Azull en Thomas Vermeulen van ESJ Accountants kunnen er al je vragen beantwoorden. Je kunt zelfs meteen een huis uitzoeken, of je nu op zoek bent naar een appartementje in de stad, een boerderij in het diepe binnenland of een penthouse aan zee.

Lees ook: 10 tips voor als je een huis wilt kopen in Spanje

Kom langs bij ESPANJE!

Natuurlijk vinden we het ook leuk als je langskomt bij de stand van ESPANJE! Wij kunnen je veel vertellen over de verschillende regio’s van Spanje. Wordt het Andalusië, de Costa Cálida, de omgeving van Barcelona of toch één van de eilanden? ¡Nos vemos en Utrecht!

De Second Home Beurs wordt op 2, 3 en 4 oktober 2020 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Een entreekaartje kost normaal gesproken €15, maar lezers van ESPANJE! kunnen gratis naar binnen, door zich met de code EYM3MG te registreren via deze link.

Lees ook: Tweede woning voor je spaargeld