Huis met zwembad Spanje

 

Droom je ervan om alles achter te laten en voorgoed in Spanje te gaan wonen? Kom dan naar de Emigratiebeurs op 6 en 7 april in Expo Houten. Je kunt er niet alleen informatie vinden over het kopen van een huis, maar ook over het opzetten van een eigen bedrijf, over een baan zoeken in Spanje of over in Spanje wonen tijdens je pensioen. Uiteraard is ESPANJE! ook aanwezig. Hier kun je een abonnement nemen op ESPANJE!

Wellicht zijn je plannen om in Spanje te gaan wonen al in een vergevorderd stadium en heb je die droombaan of dat droomhuis al gevonden. Misschien ben je nog niet zo ver en staan er nog veel vragen open. In welk stadium je ook bent, tijdens de EmigratieBeurs 2024 kun je informatie krijgen van diverse Spaanse steden, makelaars, bedrijven, emigratiebegeleidingbureau’s, notarissen en fiscalisten. En natuurlijk zijn wij er ook bij! Samen met ESPANJE-columnist en makelaar Marleen de Vijt van Azull vertellen we in een lezing van een uur waar je aan moet denken als je naar Spanje wilt emigreren. Zaterdag en zondag om 13.30 in zaal 8 (tijd en plaats onder voorbehoud, check het programma)! Maar ook bij onze gezamenlijke stand ben je natuurlijk van harte welkom voor advies en om recente edities van ESPANJE! op de kop te tikken boordevol informatie over Spanje.

 

 

Heb je nog geen abonnement op ESPANJE!? Dan kun je dat hier in een paar klikken regelen!

Hier alvast vijf tips van ons

  1. Zorg ervoor dat je Spanje eerst een beetje  leert kennen door er over te lezen en door er in verschillende jaargetijden heen te gaan
  2. Spanje is goedkoop, maar de lonen liggen ook veel lager. Hou daar rekening mee als je een huis wilt kopen en een baan wilt zoeken.
  3. Doe nooit zaken zonder een advocaat, sommige mensen kiezen voor de veelal goedkopere asesor. Maar die is vaak minder op de hoogte van alle regels, is niet verzekerd en heeft geen beroepsaansprakelijkheid. Laat de geldstromen ook altijd via een advocaat lopen.
  4. Focus je in de eerste plaats op de omgeving. Waar je wilt wonen is belangrijker dan het pand zelf. In een foute omgeving word je nooit gelukkig.
  5. Wil je een huis kopen om het te verhuren? Pas dan op. Op veel plekken moet je een vergunning hebben.

Meer tips vind je in deze woordenlijst.

De entree van de Emigratiebeurs is gratis voor lezers van ESPANJE!

Ga naar Emigratiebeurs.nl en bestel de vrijkaarten t.w.v. €12,50 per stuk door actiecode ESPANJE in te vullen. Je ontvangt de vrijkaarten via de e-mail. Wees er snel bij want op = op.