Mezzosopraan Tania Kross gaat in september op tournee met haar eigen versie van haar lievelingsopera Carmen, speciaal voor haar herschreven en opnieuw gearrangeerd door Thijs Borsten. Rode draad is natuurlijk de muziek van de beroemde opera van Georges Bizet.

Thijs Borsten combineert in zijn arrangementen de  muziek van Bizet met invloeden van de flamenco. Kross zelf tekent voor de titelrol. Sopraan Francis van Broekhuizen vertolkt de rol van Micaëla en tenor Charles Hens is Don José. We zien Carlos Denia, een van de beste flamencozangers van Spanje, als toreador Escamillo in deze ‘Krossover’ van klassieke opera en flamenco.

Neem of geef een Carmen-abonnement op ESPANJE! en ontvang twee 1e-rangskaartjes voor Carmen én een abonnement op ESPANJE! Je betaalt slechts €49,50 in plaats van €86,50. De kaartjes van het Carmen-abonnement gelden voor de matinee in het DeLaMar Theater op 1 oktober.  We hebben slechts een beperkt aantal kaartjes en op = op. Dus wees er snel bij!

Vanaf 19 september toert Carmen langs 40 theaters in Nederland. De première is op 2 oktober in het DeLaMar theater in Amsterdam. Hier kun je zien wanneer Carmen bij jou in de buurt te zien is. 

 

Lees alle berichten over:

Cramen
cultuur
Georges Bizet
opera
Tania Kross
Thijs borst