Wil jij Spaans leren en Spanje beter leren kennen? Dan is de taal- en cultuurreis van Flow Languages misschien iets voor jou! Van 24 t/m 27 mei 2019 wordt een afwisselend programma geboden waarin het leren van de taal en het beleven van cultuur worden gecombineerd. In de ochtend volg je Spaanse les in een kleine groep en in de middag en avond kun je meedoen aan het gevarieerde culturele programma zodat je Toledo en de Spaanse cultuur beter leert kennen. Toledo is een van de meest authentieke Spaanse steden, maar voor veel mensen nog erg onbekend. Daarom: tien redenen waarom je Toledo echt een keer moet bezoeken. 

  1. Toledo was eeuwenlang de hoofdstad van Spanje. Bijna elke straat herinnert aan het roemruchte en multiculturele verleden.
  2. Toledo was in de Moorse tijd een stad van de wetenschap waar christenen, joden en moslims vreedzaam samenleefden. Uit al deze religies zijn vele sporen terug te vinden in de stad.
  3. Toledo heeft een prettig klimaat: niet zo warm als Sevilla, maar wel aangenaam, hoewel het in de maanden juli en augustus net als in het nabijgelegen Madrid bloedheet kan zijn. De beste maanden voor een bezoek zijn mei en oktober.
  4. Er is zoveel te zien dat je er makkelijk vier dagen kunt rondkijken.
  5. Een absolute must zijn de synagogen: Tránsito en Santa Maria la Blanca, unieke gebouwen die de bijzondere joodse invloed op Spanje tonen.
  6. El Greco, de van oorsprong Griekse kunstenaar, woonde en werkte een groot deel van zijn leven hier. Het El Greco-museum vind je dan ook in Toledo. Erg mooi!
  7. Toledo was in 2016 de gastronomische hoofdstad van Spanje. Je kunt er fantastisch eten. De leukste tapasbarretjes vind je aan Plaza Zocodover.
  8. Toledo is de hoofdstad van de provincie Castilië-La Mancha. Het is de ideale vertrekplaats voor een tocht door de verhalen van Don Quijote.
  9. De fenomenale kathedraal is een lust voor het oog: die moet je gewoon een keer gezien hebben.
  10. En dan natuurlijk Spanje zelf! Want zeg eens eerlijk: elke kans die je hebt om dit prachtige land te bezoeken, moet je toch met beide handen pakken?

Wil je meer weten over deze unieke reis? Bel dan met Flow Languages: 0416 650 320, stuur een mail naar info@flowlanguages.nl of bekijk de website: https://www.flowlanguages.nl/taalreizen/taal-en-cultuurreis-toledo/

¡ATENCIÓN! Beleef de taal- en cultuurreis nu extra voordelig: kom je met twee personen, dan ontvangt de tweede persoon 20% korting op de reis. Meld je nu aan!

Lees ook: Spaans leren in Nederland 

Uitzicht Toledo